...sitä on tässä välissä touhuttu? Vappu oli ja meni, syötiin ja juotiin hyvin , otettiin tosi rennosti. Sunnuntaina (2.5.) Pasi ja Jedi kävi Lempäälässä juoksemassa kolme rataa. Ekalta radalta 0 ja sijoitus siis 4. ei jäänyt ajassa ihan hirmuisesti edes voittajalle. Kahdelta vikalta radalta hylly, keskimmäisellä hyppäsi puomin kontaktin ja sen jälkeen sujahti väärään putken päähän. Vikalla radalla nollaa pukkas loppumetreille ja -kosh-, taas väärä putken pää . Kolmella radalla siis vaan yksi kontaktivirhe, se on hyvä. Mä en lähtenyt Lempäälään mukaan, kun en olis sitten ehtinyt treeneihin. Katja veti meille taas treenit ja hyvin meni, Puuska on kyllä pätevä pakkaus .

Viime viikolla lenkkeiltiin vuoroin kotikulmilla ja Tervaniemessä. Kontakti- ja hyppytekniikkatreeniäkin tuli otettua . Tiistaina tein pitkän päivän töissä (7.30-21) ja Pasi oli Riksussa epistuomarina. Koirat joutu siis oleen vähän vähemmällä. Pimua ei voinut ottaa Riksuun edes autossa kun oli tärpit... Melkosta showta se pyllyineen pitikin muutaman päivän. Puuskan kanssa kävin keskiviikkona rokotuksilla. Vethausin vaaka näytti 5,65kg. Vähän kakaraa jänskätti lekurissa, mutta tohtori-Juhalle oli oikein ystävällinen. Suukotella piti kovasti kun Juha kuunteli sydäntä. Oikein positiivinen kokemus siis kaikille .

To-pe meni lenkkeillessä ja treenatessa. Lauantaina ajeltiin Järvenpäähän kisoihin. Pojilla siellä taas kolme agirataa. Puuska pääsi mukaan, Jazi jäi juoksuisen Pimun seuraksi kotiin. Puuskaa sai kyllä hävetä kisapaikalla! Ihan kun sitä olis pidetty laatikossa koko pieni ikänsä! Toisaalta nyt kun ymmärtää missä tilassa se on, niin saa vähän anteeksi.

Tuomarina kaikilla radoilla oli Esa Muotka. Ekalla radalla Jedi varasti lähdössä niin rumasti, että ehti hyppäämään toisen aidan väärinpäin. Pasi lopetti leikin siihen ja tulivat pois radalta. Toisen radan lähtö meni vähän paremmin, niin kun sitten koko rata. Radalta puhdas 0 ja aika -1,78, joka riitti 3.sijaan ja kaikenlisäksi agiSERTiin!!! Se oli nyt Jedin toinen agiserti ja jos hyvin käy, äijä saattaa vielä valioitua ennen eläkkeelle jäämistä . Eka serti tuli viime vuoden marraskuussa, joten vähän täytyy odotella... ja pitää Jedi-mies kondiksessa. Vikalta radalta taas hylly, kun Pasi töppäsi nelosesteellä totaalisesti. No, sain videolle parin maailmanmestarin kommentit ja ohjeet sen jälkeen .

Kotosalla otettiin Pimu ja Jazi kyytiin ja käytiin juoksuttamassa ne. Puuska ja Jedi lenkkeili jo Järvenpäässä. Sunnuntai oli kyläilypäivä, eli Äitienpäivä. Lähdettiin aamupäivästä Parolaan ja käytiin anopilla & Pasin mummolla. Pimu pääsi mukaan, kun se ei muuten oo päässyt pitkään aikaan mihinkään. Iltapäivällä kävästiin tuomassa Pimu kotiin ja jatkettiin äiskälle syömään. Sieltä kiirehdittiin kotiin, että ehdin Puuskan kanssa treeneihin. Treenit veti Outi ja nyt testattiin Puuskan kanssa namikuppia hypyillä. Puuska kun tuppaa niin kovasti seuraamaan mun jalkoja, eikä käsiohjausta. Lopuksi otettiin hyppytekniikkatreeni ja Outi näytti venyttelyliikkeitä. Noi nyt on mulle ihan tuttuja juttuja, mutta hyvää kertausta. Kotosalla lenkitin Puuskan ja Jazin (kun nyt ensin pääsin kotiin kun taas Outin kanssa jumituttiin...). Pasi oli käynyt juoksuttamassa Jediä ja Pimua pellolla.

Puuskan tila... huomattiin sunnuntaina, että pikkulikka vahtii leluaan. Ihmettelin sen käytöstä jo päivällä, mutta en vielä tajunnut. Illalla oli ihan selkeää, että Puuska on "saanut pennun". No, se pentu hävisi kummasti iltapissan aikana. Samoin katosi seuraava lelu maanantaina. Tänään ei ole enää hoivannut mitään. Nyt kun miettii, niin se kyllä petasi jo viime viikolla normaalia enemmän. Lääkärissä lämpö oli tapissa... Muutama nisä on turvoksissa ja masu pömpöttää vähän. On se kotosalla vähän omituinen, mutta treenatessa on ollut normaali.

Eilen ja tänään käytiin moikkaamassa Raineria alapihalla. Huomenna taidetaan pitää lepopäivä. Torstaina Forssan kisojen jälkeen on taas aikaa treenata. Torstaina siis vuorossa Forssa, siellä Jedillä agi&hyppy ja Jazilla hyppäri. Perjantaina ollaan molemmat vapaalla. Pasi on menossa hakemaan puukuormaa Parolasta. Mulla on tavotteena pestä matot TAI ikkunat. Enköhän mä ens viikolla saa pestyä kaikki kun oon koko viikon lomalla . Lauantaina kisataan Parolassa. Siellä Jedillä agi-hyppy-agi ja Jazilla hyppäri. Sunnuntaina Pimu ja Pasi juoksee Hervannassa hyppärin. Iltasella taas Puuskan treenit. Kovin agilitypainotteinen loppuviikko siis .