Huh, loma oli ja meni ja nyt on oltu jo melkein viikko töissä. Tai kuka on kuka ei, Pasihan on nyt lomalla . Viime viikko, täytyy vähän muistella mitä on touhuttu... Ikkunat tuli pestyä, se ei oo kauheen kova homma, mutta kaihtimien puhdistus onkin sitten ihan eri stoori! Alkuviikko meni siivotessa ja to & pe pyrin vähän enemmän rentotumaan. Kävin juoksemassa joka aamu, siitä tulee kyllä helkkarin hyvä olo. Tehtiin Pasin kanssa takapihan aita valmiiks. Nyt kelpaa oleskella pihalla kun ei tarvi koko ajan kytätä koiria. Koiratkin makas ulkona joka päivä niin paljon kun mahdollista, oli mahtava keli . Otettiin kontaktitreeniä melkein päivittäin. Maanantaina otin Puuskan kanssa myös hyppytekniikkaa. Kuviakin tuli otettua nautiskelevista koirista, mutta ne on edelleen siirtämättä. On muuten kiva kun tarkenee taas leikata koirien kynnet ulkona!

Tiistaina oltiin siis Riksussa. Treffattiin penturyhmien koutsien kanssa ja käytiin suunnitelmia läpi. Sitten oli treenien vuoro. Pimu oli oikein taitava taas. Autoin Pasia kontakteilla varsinaisten treenipätkien jälkeen. Treenien jälkeen Lotta näytti miten keinu kannattaa opettaa. Puuskalla meni nyt sitten keinukin uusiksi, mutta tosi vähän sitä on otettukin. Aan ja puomin pysäytys alkaa olemaan Pimulla hyvin hanskassa. Puuskakin kehittyy koko ajan ja tietää tasan mitä pitää tehdä! Mahtavia pakkauksia kumpainenkin. Päivällä hieroin Jedin... Hyvin antoi käsitellä ja vaan vasen puoli oli vähän enemmän tukossa. Kävin läpi myös Puuskan, joka antoi tosi nätisti hieroa. Jazia en varsinaisesti hieronut, mutta tsekkasin ettei aristele. Pimua en viittinyt liiemmin käsitellä kun illalla oli treenit.

Perjantaina mulla oli hammaslääkäri! Enpä ollu käynyt melkein neljään vuoteen... viisurin poistosta jäi niin kurja fiilis. No, nyt oli vaan tarkastus, koska eihän ne mulle mitään tee jos en oo ottanut antibiootteja. Mukaani sain siis kolme uutta aikaa . Pari paikattavaa löytyi, röntgeniin pitää mennä ja hammaskiveä poistaa. Röntgeniin meen viimesen viisurin takia, joten sekin varmaan poistetaan syssymmällä. Mä haluun kokovartalopuudutuksen, kiitos . Tiesin kyllä, että paikattavaa löytyy. Reikä on jotenkin päässyt tulemaan vanhan paikan alle . Lääkäri kuitenkin sanoi, että ei näytä pahalta vaikka ei ookkaan aikoihin tsekattu. Vois sitä varmaan silti vähän useemmin käydä suutaan vilauttamassa. Mun tapauksessa se olis ihan "terveellistäkin", mutta kun se ei oo mukavaa! Hammastarkastuksen jälkeen poikkesin kaupungilla tuhlaamassa lahjakortin. I hate shopping...

Loppuviikosta tuli viestiä, että meidän lauantain koulutus on peruttu. Kurja juttu, Elina teloi jalkansa jokinaika sitten, eikä se vielä kestänyt kouluttaa koko päivää. No, elokuussa uus yritys. Pääsin siis lähtemään Pasin mukaan Vihtiin. Puuska on muuten mukana Agirodun möllijoukkueessa! Joukkueessa on Puuskan lisäksi russelipojat Jussi, Jymy ja Rasmus .

Lauantaina otettiin siis suunnaksi Vihti. Ilma oli tosi lämmin, joten auto piti jättää varjoon. Varjossahan oli tietty hyttysiä... Pakko oli jättää koirat autoon ja luukku auki etteivät tukehdu sinne . Käärmeistäkin varoitettiin, joten oli melko inhottava kulkea koko ajan puskia kyttäillen. Puuskan kanssa törmäsinkin yhteen, onneks se oli kuollut! Puuska työnsi siihen nenänsä ennen kun tajusin mistä oli kyse, huhhuh! Jazille kävi hyttysten kanssa kurjasti. Meidän pieni Kaakinen, jota maailma niin usein murjoo . Pasi haki Jediä toiseen starttiin ja mä istuskelin radan laidalla. Pojat tuli vauhdilla luo ja Pasi sanoi, että Jazilla on joku hätä. Minäpä siitä kiirehdin sitten autolle. Jazin kuono oli turvonnut lähes kaksinkertaiseksi! Pää, selkä ja kyljet oli täynnä paukamia. Tyttö oli kuitenkin virkeä, otti mut iloisesti vastaan jne. Meillä ei tietenkään ollut kyypakkausta mukana, mutta onneksi sain järjestävän seuran ihmiseltä yhden tabletin. Halusin antaa sen varuiksi, kyllä se varmaan vähän auttoi ja lievensi kutinaa. Jazi näytti tosi kurjalta, mutta söi, joi ja lenkkeili ihan normaalisti. Uskallettiin siis jäädä vielä poikein vikalle radalle. Jedilläkin oli silmäkulma turvoksissa piston takia . Puuskassa ja Pimussa ei tainnut olla yhtään paukamaa! Ihme juttu?

Sitten niihin poikien ratoihin . Tuomarina oli Johanna Nyberg. Eka rata oli pojilta hyvä, harmillinen kielto kepeiltä, kun Jedi ei taipunut toiseen väliin. Pasi ehkä vähän kiirehti siinä kohtaa eikä tukenut koiraa. Radalta 5 ja aika 0,29 (ia 52) tulos 5,29 ja sijoitus 5. Kontaktit oli hyvät ja puomi otettiin kahteen kertaan! Toinenkin rata oli agirata. Sen näin aika kaukaa Jazi episodin takia. Siltä radalta pätkähti nolla ja 3.sija! Aika oli -2.10 (ia41) eikä jäänyt paljoakaan voittajasta. Mä pääsin pokkaamaan palkinnot, kun satuin oleen paikalla ja Pasi ei... Kolmas rata oli hyppäri. Jedi sai ekaa kertaa Turbolyte-palautusgeeliä tokan radan jälkeen. Ihan kun ukkeli olis oikeesti ollut virkeempi kun yleensä ennen kolmatta starttia. Mene ja tiedä, tätä nyt aiotaan kuitenkin antaa jatkossakin. Hyppäriltä pojat nappas taas nollan, eli toisen tuplan peräkkäin . Sijoitus oli tällä kertaa 2. ja aika -0,63 (ia40). Jäähdyttelylenkki tehtiin koko porukan voimin ja päästiin lähtemään just sopivasti järkyttävän ukkoskuuron alta. Jazin turvotus alko laskemaan vasta, kun annoin kotona sille homeopaattisia. Annoin lääkettä hyönteisen pistoihin ja toista turvotukseen. turvotus lähti, paukamat jäi. Omat kintut oli kyllä kanssa ihan syöty ja  nyt raavittu .

Sunnuntaina oli vuorossa treenit. Kaikki tytöt pääsi treenaamaan. Jedi joutui kärvistelemään autossa sen aikaa. Jazi oli tosi pätevänä ja otti hienot kontaktit. Harkitsen josko sen ilmottaisi hyppärin lisäksi myös agiradalle. Joko Janakkalaan kesäkuussa tai omiin kisoihin heinäkuussa. Pasi veti Puuskan ryhmän treenit. Hyvin, kovaa ja äänekkäästi meni . Keppejä pitäis alkaa kyllä treenaamaan vähän ahkerammin! Kontaktit otin Puuskan kanssa jo vapaavuorolla. Alotettiin se keinun opettelu uudestaan... Aa ja puomi mentiin edelleen hihnassa, vielä vähän aikaa täytyy malttaa.

Maanantaina ajelin illalla Riksuun BoT-seurailtaan. Se oli Back on Trackin toimitiloissa. RimAlla on diili firman kanssa ja saadaan vähän alea . Jazi ja Puuska pääsi mukaan. Puuska siksi, että halusin sovittaa takkia sille. Jazi lähti mukaan, ettei Pasin tarvinut ottaa sitä lenkille mukaan . Puuska sai verkkoloimen, koska sille on käyttöä ympäri vuoden. Pimunkin pitää kuulemma saada oma... Jedille ja Jazille saa riittää vanhat talvimallit. Pasi oli lenkkeillyt Jedin ja Pimun kanssa pitkästi ja juoksuttanut niitä pellolla. Meni valjaat ja koirat pesuun sen reissun jälkeen. Meidän likkaporukan iltalenkki jäi aika lyhyeksi, mutta tulihan autoiltua.

Tiistaina taas treenattiin kontakteja Puuskan kanssa. Pimu pääsi illalla treeneihin. Oli kuulemma ollut hieno tyttö taas ja yllättänyt Pasin ihan täysin. Oli hakeutunut itsenäisesti kepeille monen metrin päästä ilman käskyä... Pimun pujotteluvarmuus on kyllä mahtava. Koirat on saaneet taas olla ulkona paljon kun Pasi on kotona. Kyllä täällä aika hilajsta iltasin on. Keskiviikkona otin vähän kontakteja Puuskan kanssa. Äiti ja Matti kävi iltasella Pasin synttärikahveilla (37v.) ja maistelemassa herkullista Baileyskakkua. Sitä ei auta kovin usein tehdä, vie meinaan kielen mennessään .

Tänään taas treenattiin, myös hyppytekniikkaa ja käytiin Tervaniemessä lenkillä. Iltapäivästä hain piilarit kokeiluun ja pitihän sitä sitten ostaa aurinkolasitkin. Vanhoissa laseissa on luonnollisesti linsseissä tehot, joten eihän ne piilareitten kanssa käy! Saa nähdä kuinka mun silmät tällä kertaa kestää. Joskus meni aika huonoon kuntoon, mutta onhan noi kymmenessä vuodessa kehittyneet, piilarit siis. Ajattelin nyt kokeilla kun lauantaina on melontareissu ja pesistäkin pitäis mennä pelaamaan. Lasit päässä en kyllä uskalla pallon eteen mennä!

Huomenna on jätettävä RimAn saunailta väliin ja otettava kotona rennosti. Tämän siksi, että lauantaina RimA meloo ja edessä on varmasti rankka, mutta hauska päivä . Koirat jää kotiin ja äiti & Susa käy niitä tällä hoivaamassa. Kiitos siitä . Sunnuntaina taas treenataan, jipii!