Jep, se olis Jussi nyt. Kotosalla kökötellään ja ihmetellään, että mitä sitä tekis. Parempi varmaan olla tekemättä mitään? Työviikko, vaikka olikin nelipäiväinen, oli ihan tarpeeks rankka taas. No, enää kaks viikkoo lomaan!!! Pimusta poistettiin tänään kesän eka punkki . On ne pirun ällöttäviä!

SM-kisat... Lauantaina lähdettiin aamusta Vantaalle. Tytöt jäi kärvistelemään kotiin. Oltiin perillä hyvissä ajoin ja ehdittiin näkemään lähes kaikkien seurakavereiden suoritukset. Minien rata oli tuomari sisko Pulkkisen käsialaa. Ei mitään kovin vaikeaa vääntöä, mukava virtaava rata. Ekana joukkueesta starttasivat Merja ja koohon Foxy, jotka tekivät hienon nollaradan, aika -8.81. Harmi kyllä seuraavana startannut Saija nappasi borter Kipinän kanssa radalta loppumetreillä kympin. 5 puomin kontaktilta ja heti puomin jälkeiseltä aidalta kielto. Anna taas chipperke Cessin kanssa sai kiellon putkelta. Tulos siis 5, se oli puolikkaasta askeleesta kii . Pasi ja Jedi juoksivat joukkueen viimeisinä, eli finaalissa. Radalle oli melko rento lähteä, koska ei ollut kun yksi nolla alla. Kärkeen ei ollu enää asiaa . Joukkueen sijoitus oli ennen poikien rataa 13. Pasi keskittyi tosi hyvin ja lepäsi ennen omaa suoritustaan. Keskittyminen ja lepo kannatti, rata oli sujuva ja vauhdikas, tuloksena nolla . Jedin aika -6,58, joukkueen lopullinen tulos 5 ja sijoitus 10./48. Turha varmaan mainita, että kolmas nollatulos tohon, niin palkintosijoitus olis ollut varma . RimAn minijoukke pärjäsi parhaiten, medeillä ja makseilla ei oikein sujunut.

Lauantaipäivä oli pitkä, mutta oikein mukava. Ilma oli tuulinen ja aurinko kärvensi naaman ihan huomaamatta. Kotona oltiin puoli kasin pintaan kun pysähdyttiin matkalla syömään. Illalla olis ollut Susan synttäribileet, mutta ei riittänyt energia lähteä. Muutenkin oli mentävä aikasin nukkumaan, aamulla oli taas aikainen lähtö kohti Vantaata. Tytöt oli täällä hyvällä hoidolla, äiti ja Susa oli käyneet lenkittämässä ja ruokkimassa ne iltapäivällä. Kiitos!

Sunnuntaina oli mukava ajella takasin Tikkurilaan, kun kaikki kamat oli jo valmiina siellä. Ei tarvinnut kun viedä Jedi telttaan häkkiin. Minien karsintaradan, hyppärin, tuomaroi Eija Berglund. Jo etukäteen ja lauantain maksien joukkueradan perusteella, osasi odottaa jotain älytöntä... Hyppäri oli tosi syvältä = taakse työntöjä ja ihan älytöntä vääntöä. Pasi ei ollu rataantutustumisen jälkeen yhtään iloinen, mutta ei ollu moni muukaan. Poikien numero oli 87, eli saivat odottaa vuoroaan tovin. Mä istuin kavereitten kanssa katsomossa jännäämässä toisten RimAlaisten suorituksia. Pasi keskittyi huolella tulevaan koitokseen, eikä sitä paljon näkynyt. 

Poikien rata hajosi vähän jo alussa, kun Pasin ohjaus herpaantui ja Jedi meinasi hypätä ylimääräisen aidan. Siitä muutaman esteen päässä tulikin sitten hylly, kun Jedi bongasi putken, johon ei todellakaan pitänyt mennä. No, jotain kertoo se, että 156 koirakosta 33 teki tuloksen. Noista 33 tuloksesta vain 7 oli aikaan päässeitä nollia!!! Aivan älytöntä, lähes kaikki voittajasuosikit putosivat finaalista . Normaalisti finaaliin pääsee 50 tuloksen tehnyttä. RimAlaisista minikoirakoista ei yksikään päässyt finaaliin, kaikille hylly.

Makseissakaan ei ollut mahiksia mitaleille. Maksien karsintaradalla tuli vaan 5 aikaan päässyttä nollaa... Kaverit pärjäs silti hienosti! Sari & mudi Paavo 10. (e-hkk), Teemu & beauce Sini 11. (e-hkk) ja Tiina & borcol Haka 14. Hienosti! Paljon Onnea! Medeissä sitten riittikin jännäämistä, kun Jari ja koohon Frodo vetäsivät melko suvereenin voiton karsintaradalla. Sami ja koohon Luka ikävä kyllä hyllyttivät finaalissa, mutta karsintarata oli makee ja sijoitus sen jälkeen 3.! Niinhän siinä sitten kävi, että Jari ja Frodo ovat Suomen Mestarit 2010. Mestaruus on tälle parille jo kolmas peräkkäinen . Kimin ja shelam Popin sij.8. ei myöskään paha!

Katottiin medien ja minien finaali kokonaisuudessaan. Maksien finaalia ei enää jääty seuraamaan. Oli pakko lähtee kotiin lenkittämään tyttöjä, vaikka äiti ja Matti ne taas kävikin iltapäivällä lenkittämässä . Ei Jediäkään viittinyt enää kauempaa makuuttaa häkissä. Vaikkakin jätkä rentoutui mahtavan hyvin ja oli sikeässä unessa kun mentiin teltalle. Vanhemmiten Jedikin on siis oppinut relaamaan . Itellä oli kyllä totaalisen nuutunut olo. Aurinko porotti koko päivän ja naama paloi vielä lisää. Oli pakko ostaa lippis pään suojaksi. Lämpö ja jännitys vei mehut kyllä aika totaalisesti. Tulipa sitä naurettua ja soitettua suutakin aika paljon viikonlopun aikana .

Tällä viikolla ollaan treenattu kotosalla. Keskiviikko oli lepopäivä, koska torstaina oli treenit. Ennen treenejä ajeltiin Riksun Inter-Sportiin kenkäostoksille. Pasi tarvi uudet agikengät ja sellaset myös löyty. Ostin sitten ittellenikin, kun olivat niin hirmu hyvät jalkaan. Tietty asiaan vaikutti -40% alennuskin, kenkien oikee hinta on 109€... Ei oo Arppa ja kumppanit turhaan kehuneet Salomonin Speedcrosseja! Tottakai niitä piti testata heti illan treeneissä ja hyvin kulki. Juhannuksen aatonaatosta huolimatta treeneissä oli kivasti porukkaa. Osa tuli, vaikka oli vielä lähdössä samana iltana reissuunkin . Kouluttaminen tuntuu kyllä taas niin mukavalta ja antoisalta. 

Puuskan treenit meni ihan ok. Treenattiin ekaa kertaa ulkona, se ei tahtia haitannut. Viereisellä niityllä laiduntavat hevosetkaan ei Puuskaa häirinneet. Likka pysyi lähdössä tarpeeksi ja kulki taas kovaa. Otin Aan ekaa kertaa ilma hihnaa, ihan ok, mutta tottakai se hiomista vielä vaatii. Putkeen likka irtoo nyt tosi reippaasti! Rengas mentiin taas ilman ohituksia. Pimun treenit oli sujuneet hyvin, vaikka treenirata oli ollut vaativa. Sami oli meinannut, että Pimu oli hallissa vielä vauhdikkaampi kun viimeviikolla ulkona . Jäähdyttelylenkki tassuteltiin taas kotimatkan varrella.

Tänään taidetaan tosiaan ottaa aika iisisti, niin kun varmaan koko viikonloppu. Syödään hyvin ja juodaan vielä vähän paremmin . Sunnuntaina mennään Puuskan kanssa kyläilemään kasvattaja-Katjalle Valkeakoskelle. Jospa tää tapaaminen nyt vihdoin onnistuu! Enää viikko agirotuun! Kohta alkaa varmaan jo jännittää? Käytiin SM-kisoissa Helin kanssa tilaamassa joukkueelle t-paidat Ilo-Willasta. Joukkueen nimi on JJ-PR (Jymy,Jussi-Puuska,Rasmus), muistaakseni se tarkotti, että "joo joo perhanan russelit" tai "juu juu parhaat russelit". Ei taidettu saada sitä päätettyä...

Lämmin Kiitos Suville ja Teemulle teltan jakamisesta!  

Onnea kaikille SM-kisojen onnistujille! Spessuonskut Marille, joka oli Äetsän minijoukkueessa jackru Tyynen ja Anelman kanssa. Pronssi on aika makee juttu!