Lauantain Riksun kisat: Mä oli töissä 7-22 ja Pasi kisas. Pimu nappas kakkosten hyppäriltä ylivoimaisen voiton ! Rata oli aika haastava, mutta makeesti meni. Ihan mielettömän hyvä rata. Suoritus oli siis virheetön, aika -13,65 (ia46 ) ja etenemä 4,85 , koirakoita 17. Pasi sanoi, että sai palautetta mahtavasta radasta monelta tuntemattomaltakin... Tuomarina oli Anne Savioja, joka oli palkintojen jaossa oikein intoutunut runoilemaan Pasille .

Jedin agirata ei mennyt ihan nappiin. Keinu ja puomi oli hyvät, Aalle ei koskaan päässyt. Hylly tuli aidalla ennen Aata kun Pasi kiirehti liikaa edelle ja Jedi hyppäsi aidan väärinpäin. Sen jälkeen meni sitten vähän läskiks koko homma. Jedin vauhti oli kyllä hyvä, ohjaaja vaan sössi. Tuomarina kolmosilla oli Ritva Herrala. Hyppyrata jäi poikien osalta väliin. Pasi ilmeisesti reväytti jalkansa, yläreiden, jo Pimun kanssa juostessa. Se ärtyi Jedin radan jälkeen niin pahaksi, että Pasi ei pystynyt juoksemaan . Mun pitkä työpäivä sujui mukavasti. Krissen kanssa oltiin samalla kydillä, joten ei tarvinnut illalla väsyneenä ajella yksin kotiin .

Tänään oltiin sitten Jazin kanssa Janakkalassa. Ekana oli agirata, tuomarina Ritva Herrala. Rata oli jouheva ja jouhevasti se Jazin kanssa sujuikin. Likka oli täysin täpinässä ennen lähtöä. Radallakin oikein äännähteli mennessään ! Mun ohjaus onnistui hyvin, puomi olis varmaan kannattanut ottaa toiselta puolelta... Jazi hyppäsi puomin alastulon aika huolella. Osasyynä oli varmaan se, että keskityin valssaamaan sen eteen. En tainnut käskyttää ollenkaan? Jos olisin juossut toisella puolella puomia, ei olis tarvinnut kun työntää Jazi putken oikeeseen päähän. No tehty mikä tehty, vauhti oli tosi hyvä! Miinusta jopa -8,24 (ia48), vaikka puomin jälkeiseen putkeenvientiin tuhrautui liikaa aikaa. Sijoitus oli vitostuloksella 9. Aan kontakti osui tosi hyvin.  

Hyppyrata oli tosi kiva ja jouheva kanssa. Nyt Jazin vire oli vähän matalampi, mutta hyvä. Mun ohjaus onnistui ihan nappiin ja tehtiin nolla, mahtavaa! Jazi oli hyvin kuulolla ja mentiin pienillä kaarroksilla. Aika oli -2,21 (ia37) ja sijoitus 6., koirakoita 18. Pakko olla tosi tyytyväinen Jaziin, ihan huikea pieni Kaatsikka . Nyt sitten pähkäilen mihin sen seuraavaksi ilmotan. Varvaskin kesti juoksemisen tosi hyvin! Teipattuna tietysti, ilman en taida kokeilla vielä torstain treeneissäkään. Se on kipuillut, mutta verenpurkauma on melkein poissa. Turvotusta on vielä havaittavissa .

Pimu pääsi lämppäesteille ottamaan puomia ja keppejä. Puuskan kanssa otin keppejä ja pyörittelin sitä muutaman kerran puomin kontaktilla. Puuska myös hillui hetken E-K:n kesvil Milon kanssa. Gillan borcolliet Rindi ja Zinni kiinnosti myös kovasti, mutta ei aikuiset miehet innostuneet leikkimään... 

Kaikki yllä olevat kuvat on Parolan kisoista. Kuvaaja Juha Karimäki.