Puuska täyttää huomenna 18kk! Iso tyttö jo 

Tällä viikolla on taas saanut painaa töitä ihan huolella. Maanantaina kuitenkin jätettiin työhuolet taakse ja treenattiin aksaa . Mun ryhmä oli ihan liekeissä, loistavaa porukkaa! Puuskankin treenit meni hyvin. Onnistuttiin sellasissakin jutuissa mistä olin rataantutustuessa tosi epävarma. Kontaktit ja kepit loistavat ja takaaleikkaus edistyy pikkuhiljaa. Tosi vähän sitä on treenattu, eli siihen nähden meni hienosti. Eka rima tuppas putoomaan vähän turhan usein ja muuri "räjähti" ainakin kertaalleen. Siihen kyllä mentiinkin vinosti ja käännyttiin jyrkästi... Oikein hyvät treenit taas .

Tiistaina venähti taas töissä. Alkuillasta hieroin Jedin. Pääsipä Puuska ja Jazikin käsiteltäväksi. Puuska oli täysin rentona ja sain käytyä hyvin läpi koko koiran. Ei jumeja, ihme kyllä tolla kaahotuksella... Jazi taitaa olla melko kokonaisvaltasessa jumissa. En tiedä, antaa koskea joka paikkaan, mutta aristaahan se, ihan niin kun aina. Pimua ei hierontajonossa näkynyt.

Keskiviikkona tehtiin viikon ostokset ja "ekstrat" viikonloppua varten... Keskiviikosta on näköjään tullut kynsienleikkauspäivä. Ihan hyvä, täytyy pysyä tossa, niin tulee ainakin leikattua. Torstaina taas pitkä päivä töissä. Oli niin kurja ilma etten viittiny ottaa märällä nurtsilla hyppytekniikkaa Puuskan kanssa. Pimulla oli taa illalla treenit. Onneks Pasi vaihto renkaat ennen kun lähti! Oli ollut melko sohjoista menoa, varsinkin Riksun päässä. Kovaa oli kuulemma saanut mennä ja välistävedot oli tuottaneet päänvaivaa. 

Perjantaina menin aikaseen töihin. Pasi piti onneks pekkasen, niin sain nukkua vähän pidempään kun ei tarvinnut lenkittää koiria. Työpäivä oli melkonen, onneks mulla oli kaveri tekemässä salaatit ja tiskaamassa! Kotiuduttuani keitin koirille puurosatsin ja tein baileyskakun synttärisankari Suville. Pasi oli päivän aikana vahannut seiniä ja ollut muutenkin tehokas. Illalla lenkkeiltiin kevyesti ja mentiin aikasin nukkuun. Viikolla ei ikinä päästä sänkyyn ennen kymppiä, mutta nyt onnistui! Hyvä että onnistu, koska kello soi lauantaina 4.30 

Kirkkonummella piti olla 7.30, joten oli pakko herätä älyttömän aikasin. Oltiinkin sitten hyvissä ajoin paikalla ja lenkitettiin koirat. Jedi ei osallistunu ekaan starttiin, joten mä sain herätä rauhassa. Pimu lähti luokan viimeisenä, niinpä vasta rataantutustumisen jälkeen lämmitettiin molemmat kisaavat eläimet. Tuomarina Kirkkiksellä oli Ritva Herrala kaikissa kolmessa startissa. Eka rata oli agirata ja se sujui Pimulta upeasti! Harmi vaan, että Pasi tyri välistävedon ja Pimu hyppäs aidan väärinpäin. Tulos siis HYL.

Toinen rata oli mukavan oloinen, ihan niin kun ekakin. Toka oli ehkä astetta haastavampi... Rataantutustumisessa en miettinyt mahdollista hyllypaikkaa. Se välähti vasta kun liikutin Jediä vuoroo odotellessa. Keppien jälkeen mentiin aidalle tosi läheltä Aata. No, Jedi kävi ensin Aalla ja tuli sitten vasta hyppäämään aidan . Jätkä oli jo melkein ohittanut Aan, kun sitten päätti hilpasta sinne kuitenkin. Olis pitäny "pitää nenästä kii" vähän tiukemmin. No, hyllyks meni, lopussa vielä sössin ja ohjasin Jedin putken sijaan puomille. Radassa oli paljon hyvääkin! Aan jälkeinen päällejuoksu ja takaakierto onnistui just eikä melkein. Välistävetokin meni nappiin.

Pimu meinasi bongata heti alussa puomille. Pasi sai sen kuitenkin vedettyä ensin aidalle. Tosi hienoa rataa peräpään takaakierrolle asti ja sitten kosahti. Pasi oli puoli askelta myöhässä ja Pimu hyppäs aidan väärinpäin. Se pujahti kyllä todella pienestä välistä hyppäämään . Pasin olis kannattanut hyödyntää sitä, että Pimu jää kontaktille... Loppurata taas oikein loistava!

Vika rata oli hyppäri. Mulla kihisi jo agiradan tutustumisessa, mutta nyt meinas pinna kiristyä totaalisesti... Ihmiset vaan on välillä vähän idareita (kiitti Pipsa, oot tartuttanut ton muhun!). Perusohjauksen kannattajana mä en voi ymmärtää ihmisiä, jotka väkisin vääntää kikkailukuvioita tutustumisessa. Eilen se aiheutti älytöntä sumaa tiettyjen esteitten kohdalle. Eilen kaikki radat oli ohjattavissa täysin perusjutuilla, ilman kikkailua. Mutta elämä on ja osa jää asemalle . Jedin kanssa tehtiin nolla. Harmi vaan, että yks kaarros levähti kun Jedi oli menossa väärälle esteelle. Yliaikaa tuli 0,37 ja sijoitus oli 7. Sanomattakin on selvää, että ilman tota kaarrosta Jedi olis päässyt aikaan. Hyvä rata kuitenkin, nolla on aina nolla.

Pimun rata meni melkolailla läskiks. Alku oli hieno, sitten Pimu bongas putken väärän pään. Sen jälkeen homma levis aika pahasti ja Pasi tuli pois. Että semmonen reissu. Lenkitettiin vielä koko lauma ennen kotiinlähtöö. Puuska pääsi Jedin starttien välissä ottaan Aata. Meni loistavasti! Kotona vetästiin välipalaa ja välikuolema. Oli pakko nukkua, tai ainakin yrittää, koska illalla piti olla pirtee . Suvi ja Teemu tuli illalla viettämään racletteiltaa. Juhlistettiin Suvin synttäreitä ja kilistettiin vähän myös meidän kaikkien hienoille agisuorituksille. Ilta oli oikein onnistunut ja ruoka hyvää! Eikä seurassakaan mitään valittamista . Poikettiin kylillä parissa pubissa, mutta nopeesti muistuu mieleen minkä takia siellä ei tuu käytyä useemmin... Suville ja Teemulle lämmin kiitos mukavasta illasta!

Tänään on sitten otettu levon kannalta, yllätys? Kohta täytyy alkaa valmistautumaan Hyvinkäälle lähtöön. Siellä on taas epikset ja meen Puuskan kanssa koittamaan miten sujuu. Viimeks kun meni vähän överiks koko touhu. Pimua ja Jediä ei oo nyt ilmotettu mihinkään. Ens kuussa olis Liedossa parit kisat ja Hesassa yhdet. Saa nyt nähdä mihin päädytään. Tässä kuussa loput viikonloput menee kouluttautuessa. Puuskan ajattelin mittauttaa omissa kisoissa ens kuussa. Se on sitten alta pois kun lähetään ekoihin kisoihin tammikuussa (???).