Veljekset Rasse ja Jedi vuonna 2000

Saanko jotain tekstiä julkastua, vai meneekö hermot...  Tänään yhteys pelaa vähän paremmin.

No, eipä meillä kummempia kyllä oo tapahtunut. Viime viikolla maanantaina koutsattiin ja torstaina mä kävin hakemassa väriä päähäni. Kyllä sitä piti vähän erilaista lookkiakin sitten leikata . Lenkkeiltiin Apparalla, Tervaniemessä ja kotikulmilla. Tiistaina tietty juhlistettiin 10-vuotiaan Jedin synttäripäivää . Mä tosin istuin työpalaverissa 17.30 asti... Pasi ja Jedi kävi sillä aikaa Mustissa ja Mirrissä. Käyttivät Pimun ja Puuskan voittamat lahjakortit. Jedi sai uudet valjaat ja Jazi pannan Hurtan kortilla. Säkillinen luita lähti mukaan Racinelin korteilla. "Kaupan tädit" oli lisäksi lahjoneet Jediä herkuilla . Torstaina Pasi kävi Pimun kanssa omatoimitreeneissä, kun Veijon treenejä ei ollut. Pasi oli treenannut sitä paljon puhuttua taakse työntämistä . Perjantaina Puuska pääsi pitkästä aikaa takapihalle ottamaan rengasta ja kontakteja! Lauantaina oltiin kisahommissa. Neljä ja puoli tuntia siinä taas vierähti talkoillen mukavassa seurassa. Oltiin siis tällä kertaa töissä vaan puolipäivää. Puuskaa en uskaltanut vieä mitattavaksi, ettei vaan olis sekottanut kenenkään päätä. Sunnuntai meni puuhaillessa, sainpas paljon aikaan.

Sunnuntaina alko Pimun juoksu. Puuskan juoksu veteli jo ihan viimesiään ja just kun sain lattian pestyä niin johan alko Pimu vuotaan. No, tää on tätä! Onneks tyttöjen tärpeillä on muutama viikko väliä, niin saa Jedipappa hengähtää . Pimulla oli silmätulehduksen tynkääkin, mutta se meni ohi ahkeralla puhdistamisella. Muilla ei vielä oo näkynyt rähmää. Vuosi sittenhän silmätulehdus kiersi koko lauman.

Maanantaina vedettiin kahdet treenit putkeen, kun tuurattiin Piaa ja Jaanaa. Olisin periaatteessa jo voinut treenata Puuskan kanssa, mutta pidin vielä yhden kerran taukoa. Ilma oli kamala ja lenkkeiltiin pikasesti Apparalla. Tiistaina ei ihmeempiä ja eilen käytiin vetäsemässä Apparan pitkä lenkki. Oli huomattavasti parempi ilma kun maanantaina! Tänään normipäivä, mitä nyt Pasi innostu taas vahaamaan. Koko alakerta on jo vahattu, paitsi makkari, mutta se onkin eri tilaa. Nyt on vuorossa keittiö, sen seinät saa myös vähän valkosta maalia osakseen... Alakerrassa vielä takka ja tiiliseinä pitää maalata jollain kivalla sävyllä . Makkari, työhuone, eriö (pieni wc) ja tuulikaappi odottaa vielä vahaajaa. Kylppäri ja kodinhoitotila saa osansa viimesenä...

Huomenna se tapahtuu! Päästään Puuskan kanssa taas treenaamaan! Kyllä sitä on odotettu, ihan kamalaa olla neljä viikkoo ilman treeniä! Tästä se taas lähtee, toivottavasti jossain on epikset ennen Lempäälän joulukuun epiksiä. Edessä vapaa viikonloppu, outoa. Tai mistä sitä tietää, joskus vois tehä jotain ihan suunnittelemattakin ?