Oli ihan hyvä reissu, vaikka tulosta ei tullutkaan. Tai no, kyllähän Pimu sai kaks tulosta, mutta ei nollia. Mukana oli koko lauma, koska kisojen jälkeen ajeltiin Raadelmaan. Puuska pääsi lenkkeilemään kauempana hallista. Niin kun jo aikasemmin kerroin, niin kisat oli isot. Jedi ei osallistunut C-kisaan, joka oli mineillä ekana. Mä sain siis katsella toisten suorituksia kaikessa rauhassa ja lämmittää Jedin totaalisen hyvin . Käytin sitä käppäilemässä moneen kertaan ja väliajat se lepäs BOTti päällä autossa. 

C-kisan tuomaroi Risto Ojanperä, koirakoita 67. Rata oli kivan oloinen, aika iisi, mutta Aan jälkeinen aitahässäkkä aiheutti Pasille päänvaivaa. Pimu nousi lähdössä seisomaan, eikä Pasi saanut sitä enää istumaan. Kisoissa ei saa lähtöön käyttää älyttömästi aikaa... Tuloksettoman käskytyksen jälkeen Pasi otti Pimun seisomasta radalle. Eka rima putos  ja se johtuu varmasti Pimun epävarmasta lähdöstä. Aan jälkeinen elämä oli loistava! Pasi pääsi kokeilemaan takaaleikkausta pariin kertaan kisatilanteessa. Ajoitus osui ihan nappiin! Muurin Pimu taas räjäytti, siltä käännyttiin takasin tulosuuntaan ja ilmeisesti Pasi käänsi vähän turhan nopeesti. Puomin jälkeen tuli rima alas kun valssi oli vähän liian tiukka. Tulos siis 15 ja aika -5,38 (ia45). Oli kiva taas kuulla ihmisten kommentteja Pimun menosta. Pasin takaaleikkauksia kehuttiin ja Pimun kontakteja myös.

A- ja B-kisoissa oli tuomarina Seppo Savikko. A-kisassa koirakoita 63 ja B-kisassa 70. B-kisa oli ensin ja nyt pääsi Jedikin radalle. Pimu lähti jo seitsemäntenä, mutta Jedin kanssa jouduttiin odottamaan piiiitkään omaa vuoroa. Lähdettiin siellä viidenkympin hujakoilla . Ihan ehdottomasti on mukavampi lähtee alkupäässä! Pimulle tältä radalta yks kielto. Pasi ei ohjannut tarpeeks tarkkaan aidalle ennen Aata. Aita oli niin, että koira ei sitä itse voinut bongata. Pimu paineli siis lähes Aalle ja olinkin melkein varma, että nyt tuli hylly. Onneks ei kuitenkaan osunut Aahan, vaan palas suorittamaan esteen ensin. Muuten tosi hieno rata, puomin kontakti oli taas jäätävä! Ei Aassakaan valittamista . Tulos 5 ja aika -6,88 (ia51). Sijoitusta en huomannut katsoa, mutta väliäkö sillä. Jedin onnistuin hyllyttämään... Se otti hienon juoksukontaktin Aalla. Harmi vaan, että mä jäin tsekkaamaan ottaako ja olin sitten jo myöhässä. Jedi pääsi sen verran mun edelle, että puikahti hyppäämään väärän esteen. No, vauhtia oli taas tosi hyvin! 

Sepon radoilla oli se erikoista, että niillä ei ollut pujottelua ollenkaan! Oli päässyt unohtumaan... Viimenen rata oli tosi mielenkiintonen putkihässäköineen. Molemmat Sepon radat oli tosi jouhevia ja eteneviä, mutta haastavia. Pasi ja Pimu teki ihan huikeeta rataa radan loppupuolelle asti. Ja sitten kosahti . Pasille ei jäänyt Veijon torstain opit päähän... Oli tarkotus työntää koira hyppäämään aita takaa. No, Pasi työnsi, mutta jalat liikku jo toiseen suuntaan. Taaksetyöntö pitää tehdä nimenomaan kädellä JA jalalla! Toi on ollu Pasin ongelma ennenkin. Pimu siis pujahti hyppäämään aidan väärinpäin. Se siitä, mutta loistava rata muuten. Mä sössin Jedin radan putkesta putkeen kohdassa. Olin putkien välissä ihan väärinpäin ja Jedi sujahti oikeeseen putkeen, mutta väärään päähän. Lopussa jäi sitten muutama este suorittamattakin kun mä luovutin . Sitähän mä en yleensä tee, mutta nyt ei enää jaksanut skarpata... Vauhtia oli tälläkin radalla hyvin ja hyvät kontaktit. Varsinkin Jedin keinu oli tosi nopee!

Jäähdyteltiin kisapaikalla ja Jazi & Puuskakin pääsi iltalenkille. Sitten suunnattiin nokka kohti Raadelmaa. Matka ei tosiaan oo paha, siihen meni 10minuuttia. Perillä meitä odotti tunnelmavalaistu sauna ja kylmät oluet, parhautta kertakaikkiaan!? Ihan loistavaa pitkän ja kylmän kisapäivän jälkeen. Saunan jälkeen syötiin hyvin, vähän liiankin  ja tokihan iltaan kuului myös nesteytys. Uni tuli jo puoliltaöin. Tänään tehtiin aamupalan jälkeen reipas tunnin lenkki upeassa auringonpaisteessa. Sitten olikin aika lähtee ajelemaan kotiin. Iskälle ja Helille lämmin kiitos hyvänä pidosta ja mukavasta illasta .    

Lenkillä meidän luo kiiruhti nainen russelin kanssa. Oli aika huvittava tilanne. Alkoi siinä laittaa koiralleen valjaita oikein päälle. Oli kuulemma tullut kiire lähteä ulos kun oli nähnyt meidät . Nainen oli ihan tohkeissaan meidän laumasta. Kuultiinpa muutama muukin ihaileva ja ihmettelevä kommentti kauempaa... Huvittavaa, koska agipiireissä neljä koiraa samassa taloudessa ei oo yhtään outo juttu. Meidän lauman kanssa oli taas niin mukava reissata.

Pasi on ollu tänään reipas ja vahas osan "talviterassista". Perjantaina vahas loput takkahuoneesta. Nyt täytyy käydä ostamassa lisää vahaa että voi jatkaa. Mua on laiskottanut ja tein vaan ruokaa ja keitin koirille puuroo. Puuskan kanssa käytiin takapihalla ottamassa kontakteja ja rengasta. Niihin yhdistin takaakierto- ja irtoomistreeniä. Katsoin myös Oreniusten Agilityn perusteet DVD:n. Ihan perusjuttuja, mutta kerrata aina kannattaa. Mä saan aina jotain ahaa-elämyksiä . Ostettiin toi DVD itelle, mutta Janitan vastaava pitää kyllä kanssa lainata RimAlta hetimmiten. 

Viikko meni niin kun oli suunniteltu. Maanantai vierähti hallilla, lenkkeiltiin Tervaniemessä ja tiistai koutsikokouksessa. Pasi ei ollut kokouksessa, vaan lenkkeili koirien kanssa kotosalla. Keskiviikkonakin käytiin Tervaniemessä. Pasin ja Pimun torstain treenit uudessa ryhmässä oli menneet hyvin. Veijo oli vielä lopuksi laittanut Pasin treenaamaan taaksetyöntöä yhdellä aidalla. Niin kun jo aiemmin kerroin, toi treeni ei vielä mennyt jakeluun... Onneks Veijo oli eilen näkemässä Pasin kämmin, tota treenataan varmasti vielä paljon . Torstaina kävin Jedin läpi, eikä sillä mitään jumeja tuntunut olevan, hyvä niin. Perjantaina ei kummempaa, normaali ryytymys työviikon päätteeks.

Puuskan tärpit alko torstaina, eli 13. juoksupäivä. Kyllä jotain hillumista oli havaittavissa jo keskiviikkona, mutta torstaina tarjos itteensä Jedille. Nyt alkaa jo helpottaa, onneks. Ens viikolle ei taas ihmeempiä suunnitelmia. Tiistaina toki juhlitaan Jedin synttäreitä! Lauantaina mennään omiin 1-2-luokkien kisoihin aamuks töihin. Puuskaa ei taida voida vielä sinne viedä. Tarkotushan oli mittauttaa ja varmentaa kisakirja siellä. Katotaan nyt mikä on tilanne, luulen kyllä ettei voi.