... ja kun sitä on yli -10, niin se tietää sitä, ettei tarvi treenata .

No, ehdittiin me viime viikonloppuna ja maanantaina treenaamaan tosi hyvin! Perjantaina olin Puuskan kanssa ratiksissa. Homma ei räjähtäny käsiin, mutta intoa oli "ihan riittävästi" . Lähdössä pysymistä piti vähän muistutella, kuin myös puomille pysähtymistä... Rengas oli toisena esteenä ja Puuska meni vierestä oikein urakalla. Otettiin sitten yksittäisenä monta toistoo. Aa, keinu ja kepit oli hiiiienot! Eli kaikinpuolin onnistunut treeni tauon jälkeen. Jazi oli mukana, lämmiteltiin Tervakoskella ja pidempi jäähdyttelylenkki tehtiin Hämiksessä. Pasi lenkkeili Jedin ja Pimun kanssa kotinurkissa.

Lauantaina kierrettiin kaupoissa, ihan vaan todetaksemme, että en löydä toppapukua . Jälleen kerran tuli todettua, että toi kaupoissa kiertäminen ei oo mun juttu! Bongasin torstaina Lempäälän epikset ja sinne suunnattiin sunnuntaina. Kyytiin lähti koko lauma, mutta vaan Puuska kisasi. Osallistuttiin mölleihin ja kisaaviin, tuomarina oli Anne Huittinen. Mölliradalla tuli kielto aidalta kun kiirehdin, Aa oli hyvä. Puomilla muisteltiinkin sitten sitä oikeaoppista suorittamista hetki . Tosi hyvä että tuli lähdettyä ja toikin juttu koettua epiksissä joissa asian voi korjata!

Kisaavien rata meni mun mielestä paremmin. Rengasta treenattiin ennen rataa muutaman esteen kautta ja Puuska meni joka kerta sukkana läpi! Loistavaa! Radallakin Puuska suoritti renkaan ihan kun olis sen aina suorittanut oikein . Vaikka vauhti oli kova ja kulma vähän haastavampi kun normaalisti! Puomin kontakti oli nyt mahtava ja palkkasin sen. Taas tuli kielto, nyt okserilta kun kiirehdin liikaa, mulla on olevinaan niin kamala kiire... Kiellon seurauksena Puuska sitten puikkasi käymään Aalla. Kepeille mentiin lähettämällä oikein sisään, mutta tais olla kolmas väli mikä jäi pujottelematta. Sitten kun lähdettiin korjaamaan, niin ei meinannut lähtee sujumaan millään. Lopulta kuitenkin loistava itsenäinen suoritus. Aa oli hyvä ja palkkasin, kuin myös keinu ja palkkasin senkin.

Tosi hyvää treeniä, kannatti lähtee! Kisojen jälkeen poikettiin Ideaparkissa tsekkaan toppavaatteet. Sieltähän se puku sitten löyty, onneks, koska softshellillä ei olis tällä viikolla enää tarjennut. Muuten ei siellä kyllä kierrelty, oli ihan turhan paljon päällä siihen hommaan ja koirat autossa. Täytyy mennä paremmalla ajalla ja poiketa samalla Ikeassa. Kun remppa etenee, niin alkaa tuleen kaikenlaisia visioita .    

Maanantaina taas omat treenit, jotka tällä kertaa oli omatoimisellaiset. Jari ja Frodo oli viikonlopun Tanskassa PM-kisoissa. Frodo ei ollut mahtunut samaan lentokoneeseen muun perheen kanssa, joten Jari ja Frodo tulivat iltakoneella perässä. Se aiheutti sitten sen, että Merja ei päässyt vetämään treenejä. Tanskan tuomisina Jarilla ja Frodolla PM-mestaruus yksilöissä ja joukkueessa! Mahtavaa! Joukkueessa olivat myös Sami ja Luka. Suomen koirakot/joukkueet nappasivat näistä kisoista 9/12 mitalia, ei ollenkaan paha! Ja sitten takasin niihin treeneihin... Mun omalle ryhmälleni (joka oli ma kaikkee muuta kun mun ryhmä) suunnittelema treeni oli aika haastava. Otin Puuskan kanssa sitä pätkissä ja lisäsin siihen renkaan. Mä olin välillä aika pihalla, mutta koira loistava! Rengasta tahkottiin radan osana ja sille mentiin kovaa. Joka kerta oikea suoritus, Puuska ei edes harkinnut menevänsä vierestä! Upeeta! Kontakteja otettiin oikein urakalla ja kepit meni taas niin makeesti. Voi äitee kuinka mahtava kakara . Jäähdyttely-/iltalenkki kierrettiin Tervakoskella.

Mun koutsaama ryhmä oli tällä kerralla siis "hieman" poikkeuksellinen. Siinä oli neljän minikoiran sijaan kolme maksia ja yks mini . Kun ryhmäläiset ilmottelivat poissaoloistaan, päätin laittaa foorumille paikat "myyntiin". No, ryhmä täyttyi nopsaan. On kyllä avartavaa seurata välillä maksienkin menoa. Varsinkin kun koirina oli kaks adhd malinoissia ja aussi. Ilolla seurasin Marian Raisun menoa, se huutaa ihan niin kun Puuskakin! Kimeesti, kovaa ja koko ajan  . Jostain syystä mali miellyttää mua, mutta itelle en kyllä taida koskaan sellasta ottaa... Onneks tämmöset aatokset ei nyt oo ees ajankohtasia .

Tiistai, keskiviikko ja torstai meni siinä sivussa. Normilenkit ja sitä rataa. Pimu koittaa tyrkyttää itteensä Jedille, mutta aika vaisusti. Pimu on muutenkin ollut aika vaisu nyt . Perjantaina oli tarkotus mennä Puuskan kanssa ratiksiin, mutta pakkasta oli liikaa. Nyt oon ihan tyytyväinen, että en ilmonnut Jediä tän päivän Hesan kisoihin. Purinalla on ihan pirun kylmä, hallissa siis yleensä kylmempi kun ulkona! Ens lauantaina on tän vuoden vikat kisat kun startataan omissa kisoissa. Tänään vähän kotihommia ja Terrassa pitäs poiketa. Sillä reissulla käydään varmaan juoksuttamassa koirat jossain. Huomiselle suunnitelmissa vaan kotihommia.

Pimu menee Hesaan kontrolliin ja hakemaan lausunnon tilastaan 9.12. Sattuneesta syystä saatiin vihdoinkin aikaseksi ottaa lääkäriin yhteyttä. Tästä aiheesta kuitenkin lisää myöhemmin ja varmasti vielä paljon. Jazille aion varata ajan hammaskiven ja kasvainten poistoon ennen joulua.