Joulu meinaan ja hyvä niin! Tuli taas muutama lisäkilo kun piti syödä ja juoda äärettömästi . Nyt neljä päivää iisimmin, perjantaina ja lauantaina on vielä lupa ähmeltää. Sitten alkaa taas uus elämä uuden vuoden kunniaks!

Viime maanantain treenit Puuskan kanssa... Ihan loistavaa! Nyt vaan kulkee niin hyvin. Koira menee mahtavasti, mulla välillä vähän pykii, mut ihan vähän vaan . Merja oli tosi tyytyväinen meidän menoon ja kehui hyväksi pariksi. Vastasin, että hyvältä kyllä tuntuukin! Pimu pääsi meidän treenien jälkeen treenaamaan, kun seuraavat ryhmät oli peruttu. Pimuressu on ollu ihan liian pitkällä tauolla juoksun, Pasin flunssan ja pakkasten takia.

Tiistaina oli ostoshelvetin vuoro. Yllättävän vähän Tiiriössä oli porukkaa iltapäivästä. Keskiviikkona Pasi laatotti keittiön loppuun ja mä touhuilin koirien kanssa. Torstaina Pasi saumas laatat ja kyläili. Mä olin kuutisen tuntia töissä ja tulin kotiin valmisteleen joulua. Pasin mukaan kyläilemään pääsi Pimu ja Puuska. Ilma oli pirun kylmä, ihan niin kun aattonakin. Perjantaina aamupäivällä tehtiin koirien kanssa pikanen lenkki. Sitten lähettiin kahestaan kävelylle. Pakkasta oli sellanen -27, mutta kun oli hyvin päällä niin tarkeni. Käveltiin kioskille ja siihen reissuun meni tunnin verran. Kotona kuumat glögit nassuun ja joulusaunaan. Parhautta!  

Äiti ja Matti tuli alkuillasta syömään. Siinä riitti taas koirilla touhua. Se päätettiin, että tää oli viimenen vuosi kun laitetaan korvia, tai mitään muutakaan syötävää, pakettiin! Siitä ei vaan enää tuu mitään, kun Jedikään ei oo enää niin kiinnostunut pakettien avaamisesta. Kolme leluakin oli paketoitu ja se meni ihan ok. Siihen asti kun Puuska päätti, että ne on sen pentuja . Rähinähän siitä synty ja pikkulikka meni hetkeks jäähylle. Puuskalla on aika rankka valeraskaus. Petaa kovasti ja häkki olis paras paikka. Ilmeisesti sinne saa pennuille parhaan pedin. Vielä ei pitäs olla synnytyksen aika, tisut on jo aika turpeina. Voi tyttö parka! Toivottavasti Pimu pääsee tällä kertaa vähemmällä. Tota yhtä rähähdystä lukuunottamatta joulu meni tosi lepposasti. Kilttejäkin ollaan ilmeisesti oltu. Lahjat oli sen "suuruisia" että huhhuh ja kiitos! Lauantaina möllöteltiin, syötiin ja juotiin. Sunnuntaina siirryttiin jo syömään salaattia! Pasi vietti päivän autotallissa ja mä hieroin koirat. Että semmonen joulu, onneks se on vaan kerran vuodessa!

Eilen oli taas treenipäivä. Lämpömittaria kytättiin koko päivä ja onneks pakkanen ei mennyt yli -10 asteen! Meillä oli omatoimitreenit kun Merja on reissussa. Muita ryhmäläisiä ei tullut paikalle, joten Pasi ja Pimu treenas meidän kanssa. Hyvä niin, koska torstaille on taas ennustettu kovaa pakkasta . Treenit meni hyvin. Otettiin paria pätkää Huittisen Harrin treeniradasta. Puuskan kepit on kyllä ihan superit! Lenkkeiltiin taas Tervakoskella kotimatkalla. Täytyyhän Jedin ja Jazinkin jotain tehdä... Jedi pääsi kyllä jalotteleen jo hallillakin vähän. Kotiin tullessa olo oli vähintään hakattu! Kävin aamupäivällä hakemassa jäykkäkouristusrokotuksen ja iltasella kättä alko särkeen. Lisäks treenatessa mun aina niin "rauhallinen" treenikaveri pääsi tuikkaan hampailla pari kertaa. Molemmat kädet siis kipuili ihan kiitettävästi . Sen verran tosiaan kävin aamupäivällä kaupungilla, että kävin työterveydessä, optikolla, varaamassa kampaaja ajan ja kultaliikkeessä. Nyt on Insinööri-Siskolle ostettu valmistujaislahja . Muuten mua ei kyllä alemyyntiaikaan kaupungille saa! Sitä kai on turha ees kertoo, että lumitöitä on taas tehty ihan tarpeeks! Riittäis jo mun mielestä, vaikka se hyvää hyötyliikuntaa onkin.

Tänään on vasta lenkkeilty. Tehtiin pitkä aamupäivälenkki, kun pakkasen pitäis taas iltaa kohti alkaa kiristyyn, tylsää! Mitään suunnitelmia ei oo. Jospa jaksaisin tänään alkaa päivittään noita koirien sivuja? Vaikka onhan tässä vielä paljon lomaa jäljellä . Sunnuntaille on näillä näkymin ennustettu -22 astetta pakkasta. Meillä olis sillon kisat Hyvinkäällä... Saa nähdä jätetäänkö väliin, koska hallissa sisällä ei aiota viettää aikaa kun tasan se pakollinen aika. Sattuneesta syystä, mutta ei siitä sen enempää, en halua levittää juoruja. Kisaamaan olis menossa siis Pimu ja Jedi. Puuskan kisaura alkaa la 8.1. Hyvinkäällä Jaun kisoissa. Mua alkaa joka kerta jännittään kun ajattelen asiaa... .

Jazi on toipunut koitoksestaan hyvin. Antibiootit on syöty ja kaikki ok. Jalkaansa se on nuoleskellut, mutta eipä se näytä tulehtuneen. Onneks on kuivaa ja pakkasta! Vähän reppanahan se on kun etuhampaita ei oo. Siis reppana mun mielestä, ei varmasti omasta mielestään . Tosi hyvin ja entistä nopeemmin se ainakin syö luut, korvat ja kaiken vastaavan. Suukin on hajuton, jipii! Jazia ei siis oikeestaan voi enää sanoo Kaatsikaks...

Mukavaa loppuvuotta kaikille! Toivotaan rauhallista ja paukkeetonta vuodenvaihdetta... Toiveeks varmaan jää .