Taas on treenit peruttu pakkasen takia . Tosi tylsää, mutta ei voi mitään. Ei tuolla saa millään koiraa lämpöseksi, kun ei se tarkene liikkua edes takki päällä. Hallissa olis kyllä lämpösempi kun ulkona. Viime maanantaina saatiin Puuskan kanssa tehokasta yksityisopetusta, kun muut ryhmäläiset ei tulleet treenaamaan. Kontaktit sujui tosi hienosti ja rengaskin pääosin. Muutaman kerran Puuska meni välistä, mutta sitä sattuu varmaan vielä pitkään... Keppejä ei tällä kertaa radalla ollut. Keskityttiin Merjan kanssa lähinä mun liikkumiseen. Kyllä olinkin tönkkönä, voi jessus! Opeteltiin myös lyhyttä hyppyä. Puuska sisäisti sen tosi hyvin, mun ohjaus ja suhina parani myös vähän... Merjan mielestä Puuskan hyppytekniikka on nyt huomattavasti parempi! Mähän en sitä kovin hyvin pysty arvioimaan kun juoksen sen kanssa. Muutaman hypyn kyllä näin kun lähetin sen hypylle ja hyvältä näytti !  

Viime tiistain touhut on jo jääneet unholaan... Pasi ehkä remppas ja mä touhusin jotain? Keskiviikkona piti vähän siistiä Pimua sairaalareissua varten. No, se siistiminen rajoittui vaan kynsiin...

Torstaina Pasi sitten ajeli Pimun kanssa Yes:an. Pimu oli ollut taas ihan enkeli. Röntgenet ja verinäytteet oli saanut ottaa ilman rimpuilua. Toista on piikitetty ja kuvattu niiiin paljon . Aikaisemmin ei olla laskettu kuinka paljon Pimun hoitoon on mennyt rahaa. Sehän on täysin toissijainen asia! Nyt lääkärilaskut on ylittäneet 2000euroa. Onneks on vakuutus... Tohon tietty päälle bensat, kun Hesaan on ajettu 9 kertaa (230km/kerta). 7 käyntiä, mutta kahdella kerralla Pasi ajeli välissä kotiin. Tohon lisäksi 5 käyntiä Vethausissa. Noi asiat ei vaan merkkaa mitään sen surun ja huolen keskellä, jota jouduttiin Pimun sairastaessa elämään. Kuinkakohan moni olisi tehnyt saman vai olisiko koira menny pienemmästäkin kuoppaan, mietinpähän vaan...

Pimun veriarvot oli ok. Röntgenkuvissa keuhkoissa näkyi edelleen tiivistymää. Eläinlääkärin mukaan ei ehkä ihan niin paljon kun vuosi sitten. Viralliset koetulokset pitäisi saada tällä viikolla. Voi siis sanoa, että mörkö on edelleen olemassa, mutta Pimun tila on tällä hetkellä vakaa. Happiarvoja ei saatu, koska verta ei alkanut tulemaan, vaikka piikki saatiin suoneen . Lääkäri kirjoitti myös lausunnon Pimun soveltuvuudesta jalostuskäyttöön... Pääosin sen takiahan sinne jouduttiin nyt menemään. Siitä kirjoitan varmaan Pimun omalle sivulle. Jos vaikka saisin joululoman aikana päivitettyä kaikkien koirien omat sivut... .

Kotimatkalla Pasi ja Pimu poikkesivat hallille treenaamaan. Ei meinannut kuulemma likka pysyä nahoissaan, mutta malttoi silti pysähtyä kontakteille kun nakutettu . Hyvä treeni, parempi mieli, niin isännällä kun koirallakin. Uuden hellan piti tulla torstaina, mutta yllätys yllätys! Eipä tullut, se oli tehty vasta ke-to välisenä yönä. Huomenna uusi yritys. Perjantaina oli sitten RimAn pikkujoulujen vuoro. Mentiin Samin ja Krissen kyydillä, joten voitiin nautiskella hyvästä ruuasta ja seurasta viinin ja oluen kera . Oli mukava ilta, vähän harmitti ettei voinut lähteä jatkoille. Yöpaikkakin olis järjestynyt, mutta kun koirat oli kotona... Äiti ja Matti kävi ne kyllä ystävällisesti lenkittämässä ja ruokkimassa iltasella. Kiitos! Ei sitten jaksettu enää Hämeenlinnan päässä lähteä katsomaan Klamydiaakaan, vaikka se aluks tuntukin hyvältä idealta . Perjantai on vähän huono biletyspäivä?

Lauantaina käytiin tilaamassa keittiöön välitilan laatat. Haettiin myös maali, eli nyt vois alkaa takka vaihtaan väriä pikkuhiljaa... Iltapäivästä leikin kodinhengetärtä ja leivoin suklaapipareita ja joulupipareita . Sunnuntaina sain pestyä juoksun jäljet lattiasta. Harmi kyllä pissajälkiä tulee heti lisää kun Jedi tiputtaa... Matotkin tuulettu kirpakassa pakkasessa koko päivän, luulis pöpöjen kuolleen! Tai siis eihän meillä tietenkään mitään pöpöjä ole!  Alkuillasta ajeltiin Riksuun Jarin ja Samin kunniaksi järkätyille mitalikahveille. Oli mukavaa, mutta hävettävän vähän porukkaa paikalla. Tänään sitten pidellään pakkasta. Iltalenkki menee varmaan samaan tyyliin kun eilenkin ja edellisten pakkasten aikaan = koirat flekseissä, mennään täysiä, kaikki sontii, that`s it ja äkkiä kotiin. Tylsää . Fleksejähän meillä ei normaalisti lenkillä käytetä, mut pakkasilla ne antaa koirille vähän liikkumavaraa kun ei täällä vapaanakaan VOI pitää. 

Huomenna pitäis siis vihdoin hellan tulla. Keskiviikkona on suunnitelmissa käydä ostamassa "loput lahjat", eli viinakauppaan tiemme käy... Lahjoja ei todellakaan tänä vuonna paljoo osteta. Laattojenkin pitäis olla noudettavissa keskiviikkona. Torstaina, jos pakkanen suinkin suo, niin Pasi ja Pimu treenaa. Jazin kanssa meen lekuriin, poistetaan siis nyt hammaskivi ja patti jalasta ja suusta. Muita patteja ei varmaan kannata poistaa, ne on niin pieniä. Perjantaina olis vuorossa nuotioilta hallilla. Luvassa loimulohta, juomaa ja hyvää seuraa. Samin ja Krissen kanssa olis taas tarkotus mennä. Ilta tuskin venähtää nytkään. Eeli on mukana, pakkasta ja meillä la-aamupäivällä treenit... Lauantaina mennään siis Lempäälään Huittisen Harrin treeneihin. Puuska ja Pimu treenaa samassa ryhmässä. Sunnuntaina ajellaan varmaan uudestaan Lempäälään, tällä kertaa epiksiin .

Että semmosta täällä... vielä 8 työpäivää ja sitten odotettu ja myöskin ansaittu joululoma! Pasi joutu harmikseen käyttään sairaalareissuun yhden välipäiviin sovitun pekkasen. Sillä pyhien lisäks vapaata vaan aatonaatto ja uuden vuoden aatto ja ehkä loppiaisen jälkeinen perjantai (sillon mä meen töihin).