Joopajoo... eilen pähkäilin mikä on tärkeintä: tehdä mahdollisimman nopeita ratoja ja tähdätä voittoon VAI ottaa kontaktit huolella ja tehdä nollia, mutta olla vähän hitaampi. Ei oo varmaan vaikee arvata kumpaan vaihtoehtoon päädyin. Kontaktit on NYT otettava huolella ettei sitten kolmosissa tarvi hakata päätä seinään... Tänään hakattiin päätä seinään!

Molemmat radat oli agiratoja ja tuomarina Ritva Herrala. Radat oli huomattavasti haastavampia kun Laamasen Mian parin viikon takaiset. Molemmat tuntu kuitenkin tosi kivoilta, harmi vaan ettei päästy alkua pidemmälle kummallakaan . Olin päättänyt, että jos kontaktit ei toimi niin kun kuuluu, niin leikki loppuu siihen. Ekalla radalla Aa oli eka kontakti ja kontakti oli hyvä. Pysäytys nappiin ihan niin kun pitääkin! Siitä putken kautta puomille ja *kosh* Puuska loikkas kontaktin . Mä olin kyllä ihan väärässä paikassa, mutta Pasin mielestä toi oli koiran kämmi. Puuska ehti vielä iskemään pyllyn oikein puomille ennen kun otin sen mukaan ja hilpastiin pois radalta.

Toisella radalla puomi oli viidentenä esteenä. Sen radan onnistuin hyllyttään jo kolmosesteellä kun kämmin takaakierron. Olin liikaa edellä ja mun liike oli askeleen Puuskaa edellä. Puuska siis hyppäs aidan edestä eikä takaa. Puomin kämmin ihan ite. Hyllyn jälkeen päätin että nyt otetaan kontaktit kunnolla! No, ei otettu. Juoksin puomilla Puuskan edelle, tää ok, mutta Puuska oli aika paljon jäljessä ja käännyin sitä päin. Jäi jumittamaan kontaktin yläpäähän! Yritin saada sen alas oikeeseen paikkaan, mutta tuli sieltä läpi pysähtymättä, perkele ! Totesin Ritvalle, että ei toimi ja poistuttin radalta. Mikä armoton kyrsimys!!! Tein rivakan jäähdyttelylenkin, nyt oli tarpeen jäähdytellä koiran lisäks omia tunteita... 

Että sellanen tapaus. Radoilla ei ollu rengasta, joten sen toimivuutta ei päästy testaamaan. Ei tullu juurikaan ees kokemusta, kun ei päästy montaa estettä kummallakaan radalla. Tästä sisuuntuneena laitoin tänään ilmon Tamskin kisoihin. Se oli suunnitelmissakin, mutta ilmotin jo tänään ettei vaan unohdu! Huomenna onneks treenit ja perjantaina mennään TODELLAKIN ratiksiin!

Pimun torstain treenit oli menneet tosi hyvin! Onneks, saatiin Pasikin vähän paremmalle mielelle . Puuska treenas kotona rengasta. Perjantaina oltiin ratiksissa. Pimu oli ekalla radalla vähän vaisu, muuten hieno rata. Toisella likka oli jo oma itsensä. Puuskan kanssa eka rata meni vähän läskiks. Puomilla ei ekalla kerralla pysähtynyt, mutta kaikki muut kerrat ihan nappiin. Aan kontakti hyvä joka kerta ja keinukin ok. Kepit on huikeet! Rengas meni ekalla kertaa välistä, mutta joka ikinen toisto sen jälkeen oikein! Virve huomas, että kun sanoin vaan Rrrrrr, niin meni välistä ja kun käskytin rengas, niin meni läpi. Tossa kannattaa olla tarkkana. Toisella yrittämällä vaihdoin ohjauskuvioita ja rata meni paljon paremmin kun ekalla kerralla .   

Lauantaina pidettiin lepopäivä agilitysta. Lenkkeiltiin ja syötiin hyvin. Mä siivosin ja Pasi laitto takan edustan kondikseen. Nyt on tosi hieno! Tänään oltiin noissa surullisissa kisoissa... eipä tässä oo iltapäivän ja illan aikana jaksanu sitten oikein mitään tehdä. Lenkkeiltiin vaan.

Huomenna toivottavasti treeneissä keskitytään kontakteihin... Merja näki meidän molemmat yritykset tänään. Torstaille on ennustettu yli -10 pakkasta, joten Pimun treenit saattaa jäädä väliin. Puuskalla on sillon silmätarkki Vethausissa. Perjantaina otetaan taas suunnaksi ratikset. Lauantaina mennään Lietoon ja kisaamaan pääsee Jedi & Pimu. Minit on viimesenä, joten kotona ollaan hädin tuskin lauantain puolella. Pakko kuitenkin käydä kotimatkalla jossain syömässä... No, eipä oo kovin usein yöhön asti mennytkään.

Nähtävästi en saanu tällä viikolla kirjattua tän vuoden tavoitteita ylös. Ehkäpä ens viikolla...???