Kyllä vaan, Lempäälän tuomisina oli sunnuntaina yksi aginolla . Nyt puuttuu enää 1 nolla ja päästään SM-kisoihin! 

Eka rata oli Huittisen Annen käsialaa. Alku oli mukava mulle ja Jedille, kepeillevienti oli paha ja siinä mä tössinkin sitten. Jedi meni oikein sisään, mutta pyörähti tulosuuntaan. Kääntyi kuitenkin menosuuntaan ja jatkoi pujottelua oikein! Mä hämäännyin ja alotin pujottelun alusta. Voi älypää! Aikaa meni ja tuli vitonen . Puomilla olin ihan liikaa jäljessä ja Jedi hyppäs sivuun, ei siis osunut kontaktiin. Mun kämmi ihan täysin. Muuten rata oli hyvä, Jedi kuulolla ja ihan vauhdikaskin. Radalta 10 ja aika +2,40 (ia49), tulos 12,40 ja sijotuksesta ei tietoo. Pimun rata meni läskiksi jo neljännellä esteellä kun tuli kielto. Pasi muutti ohjaussuunnitelmaa, never do that! Kepeiltä sitten vielä kaks kieltoo ja se siitä, hyllyks meni. Kontaktit oli hyvät ja keinukin ok. Lähdöt on nyt Pimulle "vaikeita" eikä meinaa pysyä aloillaan ja odottaa käskyä...

Toisen radan tuomaroi Huittisen Harri. Olihan mielenkiintonen rata! Tutustumisen jälkeen olin varma, että ei tuu onnistumaan... Ihan liikaa "vaaran paikkoja" mulle . Pimu meni eka ja tekikin hienoo rataa Aalle asti. Aan tuli läpi, eli ei pysähtynyt niin kun pitäis. Siitä seuras se, että Pasi oli myöhässä kepeille mennessä. Kepeiltä kielto, vienti oli kyllä tosi paha! Loppurata hyvä ja keinu ok. Tulos 5 ja aika -2,73. Sijoituksesta ei tietoo. Lähdössä taas hiipi. Jedin rata lähti aika tahmeesti käyntiin, mutta löytyi se vauhti sieltä alun kiemuran jälkeen. Ei siinä radassa oikein oo mitään mainittavaa... puhdas rata ja aikaankin päästiin! En olis ikinä uskonut selviäväni siltä radalta nollalla maaliin, mutta niin vaan kävi. Ohjaus meni nappiin ja rata tuntukin lopulta tosi kivalta. Jedin vauhtisen koiran kanssa se oli varmasti helpompaa kun nopeen irtoovan koiran. Tulos 0 ja aika -1,64, sijoitus 8.

Tamskilla tökki jälleen kerran. Kolmosten radat alkoi myöhässä ja nollan tehneet minit sai kisakirjat vasta medien jälkeen . Ehdittiin siis jäähdyttelyn ja koirien ruokkimisen jälkeen jäpittää tovi jos toinenkin ennen kun päästiin lähteen. Pasi ei muutenkaan ollut kaikista parhaalla tuulella... No, onneks oli muuta mukavaa seuraa . Kotona oltiin 21.30 pintaan kun poikettiin vielä matkalla syömässä.

Puuskan eiliset treenit meni kivasti. Ei otettu rengasta radalla, vaan radan reunalla yksittäisenä. Hyvin sujuu. Radalla oli pöytä, joka sekin meni ihan nappiin. Tosin sille ei tultu älyttömän kovaa. En aio saada paskahalvausta jos kisaradalla tulee pöytä vastaan, kyllä se sujuu . Serpentiinit meni toiseen suuntaan paremmin kun toiseen. Keinua tahkottiin enemmän ja koitettiin saada suoritusta nopeemmaks. Kyllä se siitä! Tänään otettiin alapihalla rengastreeniä vauhdin kanssa ja palkka pääasiassa targetilta. Kädestä palkka tuli vaan pari kertaa.

Tälle viikolle ei suurempia suunnitelmia. Pimun treenit torstaina, jos Pasi päättää mennä. Pimun käytös on ollu nyt aika törkeetä, niin agissa kun kotonakin. Täytyy palauttaa narttu maanpinnalle. Pimu on ollut nyt kaks päivää portin takana ja Puuska Jedin ja Jazin kanssa. Ei oo ollut pissaa lattialla! Tonne portin taakse Pimu ei oo pentuajan jälkeen pissannut. Nyt ilmeisesti löydettiin syyllinen päiväpissoihin . Perjantaina meen ratiksiin jos sää sallii. Tällä hetkellä ei kyllä siltä näytä. Sunnuntaina kisataan Puuskan kanssa Hyvinkäällä. Siellä kaks agirataa, joten kontaktien kanssa pitää olla äärimmäisen tarkkana. Saa nähdä malttaako pysähtyä toisella radalla.

Jazin masuongelma tuli ja meni, eli nyt kaikki ok. Madotus ei aiheuttanut kellekkään mitään. Koitan tällä viikolla kirjotella vielä tän vuoden tavotteet tänne...