Kyllä vaan, rengasta on nyt treenattu ihan urakalla. Maanantaina treeneissä rengas tökki taas aika pahasti ja saatiin kotiläksyksi treeniä. Merja anto mulle palautetta myös löysästä ohjaamisesta. Sanoi, että toi ei nyt oo sua ollenkaan! Et sä noin ohjaa! Rengas sekotti pasmat aika huolellisesti . No, tiistaina treenattiin takapihalla pienessä tilassa. Keskiviikkona tauko. Torstaina tein alapihalle läntin jossa mahtuu treenaamaan paremmin. Perjantaina treenattiin taas. Lauantaina lepopäivä pakkasen takia ja tänään taas treeniä. Treenataan kerralla sen verran, että saan kaks pilkottua broiskupullaa syötettyä. Ei siis kerralla älyttömästi ettei mee överiksi. Huomenna treeneissä nähdään onko toistoilla mitään vaikutusta. Kotona Puuska ainakin hakee ja tarjoaa rengasta tosi hyvin.

Tiistaina ei kummempaa, Pasi trimmas Pimun. Keskiviikkona mun työpäivä veny Riksussa olleen infotilaisuuden takia... Kotona koirat kyytiin ja kauppaan. Samalla reissulla käytiin siis lenkillä Tiiriön suunnalla. Torstaina oli Pimun vuoro treenata. Rata oli ollut 214 metriä pitkä ja sisälsi 27 estettä. Pasi oli siis saanut juosta oikein kunnolla . On se mukavaa kun treeneistä kotiutuu aina niin tyytyväinen mies! Perjantaina ei lähdetty ratiksiin, koska pakkanen oli nousussa. Lisäks Pasin kotiin tulo venähti, kun Terrassa ei toiminut kortinlukija. Sittenpä siis vaan lenkkeiltiin ja löhöiltiin.

Lauantaina käytiin Anttilan loppuunmyynnissä. Eipä siellä oikein mitään ollu, yllättävää? Yks sisustusvalaisin lähti matkaan. Verhoja mä sieltä oikeestaan menin hakemaan, kun olin päättänyt makkariin ostaa ne tietyt... onneks niitä vielä oli, mutta ei tietenkään alessa . Pakkanen pysytteli koko päivän -18 asteessa, joten lenkit oli lyhyitä. Pasi maalas ja mä siivosin. Se päivä meni siinä. Nyt on lähes kaikki kiviseinä maalattu. Kodinhoitotilan pieni pätkä jäi vielä odottamaan vuoroaan. Täytyy laittaa kuvia näytille vanhasta ja uudesta, kunhan takan edustalle saadaan laatat kiinni.  

Tällä hetkellä ollaan vaan ja odotellaan, että on aika lähteä Lempäälään. Tamskilta tuli kun tulikin vastaus mun luokkajärjestys kyselyyni! Se ei vaan paljon lämmittänyt enää viikko ilmottautumisajan päättymisen jälkeen. No, enpä olis Puuskaa kyllä ilmottanut vaikka olisin saanut tiedon ajoissa. Mini3:sia pitäsi olla A-kisassa 48 ja B-kisassa 45. A:n tuomaroi Anne ja B:n Harri Huittinen.

Jazilla oli viikon verran jotain "kakkimisongelmia". Pasko öisin sisälle ja lenkilläkin monesti. Koira joka normaalisti sontii kerran tai kaks päivässä... Madotin koko porukan torstaina ja Jazinkin masu on jo rauhottunut. Ripulilla se ei ollut, mutta ei se tuotos ihan normaaliakaan ollut. Muuten kaikilla näyttäis olevan nyt kaikki hyvin. Saatiin muuten Pimun tuloksetkin jo toissaviikolla. Tai vasta, koska niittenhän piti tulla jo joulukuussa. Veriarvot ok niin kun alustavasti oli jo kerrottu. Kuvissa näkyi edelleen tiivistymää, mutta se on todellakin vähän vähentynyt . Lääkäri totesi, että tuskin se koskaan sieltä kokonaan poistuukaan. Keuhkojen tila on siis kroonistunut ja siitäkin oli puhetta jo edelliskerralla. Ei siis tullut mitään uutta ja yllättävää tietoa. Jos ei mitään ihmeellistä ilmene, niin kontrollikäynneille ei ole tarvetta. Hyvä näin. Pimun kuulumisia lääkäri toivoi kuitenkin kuulevansa silloin tällöin . Ei voi kun kiittää ell Marika Melamiestä ja YES:a Pimun loistavasta hoidosta!