Kertaanpa Puuskan treenit nyt. Kisojen jälkeen on kuitenkin taas niin paljon avauduttavaa . Maanantaina treenattiin normaaliin tapaan. Radalla oli kaikki kontaktit ja ne otettiin tarkasti. Keinun otin taas vauhdilla, vähän vielä himmaa liikaa. Aan on hyvä. Puomilla Puuska ei aina tullut 2on-2off asentoon. Merja oli sitä mieltä, että jos kisoissa käy noin, voin hyväksyä sen. Pääasia että Puuska pysähtyy kontaktille! Puomin suorituksessa Puuskaa kyllä vähän hämää sekin, että jään siihen viereen. No, kyllä se tottuu . Ohjauskuviot oli aika haastavia, mutta alkohan ne sujumaan muutaman yrityksen jälkeen. Renkaan Puuska suoritti puhtaasti JOKA KERTA! Toistoja otettiin tosi monta. Hyvä treeni, loistava mieli!

Tiistaina ja tänään treenattiin takapihalla rengasta ja pyörittelin Puuskaa laatikolla. Rengas menee kotonakin ihan huipusti. Laatikkotreeniä otin vahvistaakseni puomin 2on-2off asentoa. Hyvin Puuska muisti laatikon ja tarjosi oikeaa asentoa. En käyttänyt naksua. Teen samoin kun Aalla ja puomilla, eli sanon HYVÄ sillä hetkellä kun etujalat laskeutuu maahan, sitten palkka. Laatikko oli renkaan takana ja muutaman kerran renkaan suoritettuaan Puuska meni laatikolle oikeeseen asentoon . Taitava tyttö! Tän viikon treenit oli siinä ja lauantaina mennään kisoihin kokeilemaan miten toimii. Pimu ja Pasi on tällä hetkellä omissa treeneissään. Me muut vielä hetki hengähdetään ennen iltalenkkiä.

Kisakalenteriin tuli muutos, tai oikeemmin lisäys. Mennään la 26.2. Lietoon kolmosten kisoihin ja jäädään Raadelmaan yöksi. Näin ollen myös Puuska pääsee kisaamaan sunnuntaina. Luokkajärjestys on 2-2-2-1-1 joten ei edes tarvi herätä hirmu aikasin. Ellei nyt sitten tapahdu ihmettä ja Puuska nouse kakkosiin...  Kotiinkaan ei ole kauhee kiire, kun lomaillaan seuraava viikko. Alkuviikosta lyötiin lukkoon hiihtoloman ekstratreenit. Ti mennään Oreniuksen Juhan ja to Niina-Liina Linnan oppiin. Mahtavaa että molemmilta löytyi aikaa! Sillä viikolla jätetään omat viikkotreenit väliin.  

Puuskan lauantain kisat on Lempäälässä Tamskin tallilla. Ihan uus paikka meille molemmille. Tuomarina Esa Muotka, mini1:siä hyppärillä 20 ja agiradalla 18. Minit on ykkösistä viimesenä, joten sinne ei tarvi ehtiä kun vasta kympiksi. Pitäkäähän peukkuja, että päästään tällä kertaa molemmat radat maaliin asti .