Blogissa on ollut hiljaiseloa kuukauden... Matkan varrella on majailtu kaks viikkoa Iittalassa, treenattu Karjalaisen Mariannen ja Huittisen Harrin johdolla ja tietty käyty myös Riksussa viikkotreeneissä. Nyt on sitten myös muutettu ja koti löytyy toistaiseksi Tuuloksesta paritalokaksiosta .

Iittalaan majoituttiin koirien kanssa pe 18.3. ja sieltä lähdettiin siirtymään Tuulokseen 2.4. Yllättävän hyvin koirat sopeutui kerrostaloelämään. Melkein kai paremmin kun minä... Pientä valtataistelua muutos tosin toi tullessaan. Puuska kävi muutamia kertoja Jazin päälle aika kovaa. Mä revin ne tietty irti ja sain kädet verille . Eihän Jazi tolle pikkupirulle mitään mahda. Pimu tuli viikonlopuksi hoitoon kun oltiin oltu Hirsimäestä viikko pois. Puuska kävi samantien Pimun päälle kun mentiin ovesta. Seuraavana päivänä oltiin Susalla Lahdessa kylässä ja Pimu kävi Puuskan päälle ihan varoittamatta. Siinä hötäkässä sain oikein kunnon osuman. Ikävä kyllä toi johtaa siihen, että Pimu ei voi enää tulla hoitoon. Mielelläni olisin sen välillä ottanut. Täällä Tuuloksessa koko kolmikko on ollut suhteellisen iisisti. Puuska on kerran yrittänyt käydä molempien vanhusten päälle, mutta pääsin väliin. Jedihän ei tappele, onneks. Jedi on ollut paljon rauhallisempi ja levollisempi sen jälkeen kun lähdettiin Hirsimäestä. Kireä tunnelma tais ahdistaa pappaa kaikista eniten.

Mariannen ja Harrin koulutukset meni hyvin! Harrin koulutukseen mennessä kyllä vähän jännitti, että kuinkakohan sujuu. Edellinen kerta kun meni melko surkeesti... No, tällä kertaa hurjan paljon paremmin! Marianne kehui Puuskan vauhtia ja motivaatiota ja sanoi että on taitava koira . Viikkotreenit on menneet pääasiassa hyvin. Välillä on tosin koira ollut outo ja välillä mulla maltti hukassa. Puuskan juoksu lähestyy, joten sen outoilut menee sen piikkiin. Tietysti myös isot muutokset aiheuttaa sille stressiä.

Eilen Puuska pääsi kisaamaan pitkästä aikaa. Omat kisat Riksussa ja mini1:siä ilmottautunut 18. Hyppäri oli mun mielestä helppo. Onnistuin sössimään kepeillemenon ja sitten vielä paljon muutakin. Puuska ei ollut oma itsensä, tuli liikaa kiinni eikä kuunnellut. Agiradalla tuli kielto heti kakkosesteellä, joka oli putki. Ohjasin huonosti . Kepeiltä sitten taas mooonta kieltoa ennen kun päästiin eteenpäin. Kontaktit oli hienot, myös keinu!

Viikkojen aikana on tullut kyläiltyä enemmän kun moneen aikaan... Myös lätkämatsissa tuli käytyä, olipas mukavaa! Synttäritkin oli ja meni, taas oon vuotta vanhempi . Tällä hetkellä olo on aika väsy. Kävin eilen hakemassa Pasilta vitriinin ja se totesi, että näytän kamalalta. Varmasti näytänkin. Univelkaa on kertynyt jonkin verran ja muuttaminen "työn ohessa" syö kaikki mehut. Ja kyllähän tää on henkisestikin ollut melkosta myllerrystä... Uskon että se tästä helpottaa, kunhan saa muuttolaatikot tyhjiksi ja talon luovutettua uusille omistajille. Flunssaa on puskenut päälle kohta kaks viikkoa, saa nähdä iskeekö vai meneekö ohi.

Puuska oli tarkotus astuttaa pian alkavasta juoksusta. Katja kuitenkin päätti, että lykätään astutusta. Nyt on muutenkin niin paljon stressiä, että varmasti on oikea ratkaisu, varsinkin koiran kannalta. Pääsiäiskisoihin ajattelin likan ilmottaa, saa nähdä päästäänkö, vai alkaako juoksu. Jedi starttaa joka tapauksessa pääsiäismaanantaina Janakkalassa . Sunnuntaina mennään taas Puuskan kanssa Mariannen oppiin Lempäälään.  

Koirat on totutelleet myös Arttupoikaan. Yllättävän hyvin on mennyt. Jazi on ottanut lapsen parhaiten vastaan, en olis uskonut! Totuttelu jatkuu, mutta eiköhän sekin siitä ala sujumaan.