Eli otetaas iloisimmat asiat käsittelyyn ensin . Kisattiin Jedin kanssa lauantaina Janakkalassa kaks agirataa. Tuomarina molemmilla Viitasen Anne. Molemmat radat vaikutti tutustuessa kivoilta ja pääsin niihin hyvin "sisään". Ekalla radalla tein jopa putkeenviennissä pienen ohjausmuutoksen! Riskillä mentiin, mutta se onnistu hyvin . Eka rata oli sujuvaa menoa, mitä nyt Jedi oli vähän talviterässä. Jouduin hoputtamaan melkosesti. Kaikki kontaktit oli hyvät, eli juoksemalla läpi. Paitsi tietty keinu, joka oli tavanomaista Jediä. Tulos 0 ja aika -0,34 (ia 47) sijoitus 5./25. Toisella radalla meinasin sössiä heti alussa. Olin ihan väärässä paikassa keinulle mennessä. Tuli pienoinen paniikki, että missä se keinu on??? Meinasin sitten (taas) törmätä siihen. Onneks Jedi ei kuitenkaan mennyt keinun linjan yli ja kieltoa ei tullut. Aikaa kylläkin paloi. Tämäkin rata puhdas, mutta yliaikaa +4,63 (ia 42) ja sijoitus 3. Onneks serti meni voittajalle, muuten olis ehkä vähän harmittanut. Jediltähän puuttuu se viimenen serti varjo-AVA tittelistä . Saa nähä tärppääkö enää...

Oikein onnistuneet kisat siis. Kiva saada onnistumisia alle kun SM-kisat lähestyy. Olin Jedin kanssa kahestaan reissussa. Tytöt jäi kotiin ulkoilemaan ja oleilemaan Teemun ja Artun kanssa. Arttu oli koko viikonlopun ja Jazi & Puuska hyväksyy poitsun hyvin. Jedipapalla on vähän enemmän tottumista poikaseen. Tosin Puuskakin ilmaisi epävarmuutensa moneen kertaan haukkumalla. Tää toinen viikonloppu meni kuitenkin jo huomattavasti paremmin kun ensimmäinen.

Sunnuntaina Puuskan masu oli löysällä heti aamupäivästä. Sitten tuli oksu . Iltapäivällä taas ripulia ja illalla monta oksennusta... Seurasin lätkän loppuottelua oksennuksia siivoten . Kultajuhlaa siis laimensi hitusen Puuskan heikko olo. Nesteytin tyttöä yöllä kunnolla. Canikuriakin annoin illalla, mutta eihän se pysynyt sisällä. Aamuyöstä havahduin oksentamisen ääneen ja aamusella oli ripulit lattialla. Vähän Puuska aamulla söi ja latasin ruiskulla vettä suoraan kurkkuun. Teemu antoi päivän aikana tytölle nestettä ja raejuustoa. Iltapäivästä söi vähän puuroa, kasvista ja jugurttia. Töistä tultuani annoin taas vettä ruiskulla. Puuska ei oo tänään oksentanut, eikä ripuloinut. Tosin sillä ei oo kyllä oikein ollut mitään mitä oksentaa tai ripuloida... On onneks jo paljon pirteempi kuitenkin .

Viimeviikolla jätin treenit väliin kun ei ollut koutsia. En viitsi itsenäisiin treeneihin ajaa Riksuun asti. Bensaan menee muutenkin tolkuttomasti rahaa... Edellisviikolla oltiin ekoissa kesäkauden treeneissä. Puuskalle piti vähän muistutella renkaan suorittamista ja puomin kontaktikin meni turhan vauhdikkaasti ekalla kerralla. Huomas että treenattiin talvi pienemmässä tilassa... Hyppytekniikkaa pitää myös likalle muistuttaa. Ihan oma itsensä Puuska ei ollut ja kuvittelinkin jo, että juoksu alkaa ihan pian. No, eipä oo vieläkään alkanut. Edelliset juoksuthan Puuskalla ja Pimulla meni niin, että kun Puuskalla loppui, niin Pimulla alkoi. Nyt Pimulla on ollut juoksu jo reilun pari viikkoa. Puuskalla voi kohonnut stressitilakin vaikuttaa juoksuvälin pitenemiseen. Vaikka se ei kyllä enää stressaantunut olekaan. Mene ja tiedä.

Aloitin juoksulenkit taas viikko sitten. Eka juoksin parina iltana koirien kanssa ja sitten kolmena iltana yksin. Luulin olevani rapakunnossa, mutta mukavastihan sitä jaksoi! Tänään jatkan samalla matkalla, mutta huomenna vois jo vähän pidentää . Tein kaks viikkoa 5 tuntista työpäivää. Tän viikon opettelen Ruukilla automaatinhoitajan hommia. Kokiksi mun piti sinne mennä, mutta lupauduin opettelemaan uuden homman, kun automaatinhoitajista tuli äkillinen pula. Voi tehdä ihan hyvääkin pitää vähän taukoa kokkailusta? Ainoo vaan, että tän viikon opettelen ja sitten oon kaks seuraavaa lomalla. Loman jälkeen pitäis hoitaa hommat yksin. Saa nähdä kuin ämmän käy!

Viimeks kirjottelin kisasuunnitelmista. Nyt näyttää siltä, että Parolan kisat täytyy jättää väliin. Taidan olla sillon Tukholmassa tai matkalla sinne. Jospa sitten mentäis helatorstain kisoihin Janakkalaan. Alko Puuskan juoksu tai ei, niin Jedin kanssa aion treenata Puuskan paikalla ainakin kaks kertaa ennen SM-kisoja. Tällä viikolla tuskin tulee lähdettyä treeneihin. Ei ole taaskaan koutsia, enkä ehtis kun vaan piipahtaa kotona välissä. Voi bensamittari sentään!

Tän viikon jälkeen oon varmasti entistä enemmän loman tarpeessa. Uuden opetteleminen vie mehuja enemmän kun perusduunin tekeminen. Tänään tein pidemmän päivän ja huomennakin lupasin mennä aikaisemmin. Torstainakin 10 tunnin päivä. "Miniloman" aikana on kyllä otettava pari irtiottoa tästä kotielämästä...

Niin ja videokamera on tilauksessa, joten jatkossa saan taas todistusaineistoa kisarävellyksistäni .