Jonkinlainen kuva reiästä...

Perjantaina lähdin koirien kanssa iltakävelylle. Ei päästy pihaa pidemmälle, kun naapurin lyhcol pärähti paikalle. Oli hypännyt aidan yli. Se kävi heti Jedin ja Jazin kimppuun. Puuskan sain pidettyä sivummalla. Mun oli pakko päästää hihnat irti, kun ne sotkeutu collien ympärille. Sitten en voinut muuta kun huutaa ja toivoo ettei mitään kovin pahaa satu. Koira tallo Jazin aika pahasti. Tiesin että se on vihanen, joten en ottanut puremariskiä. Perjantai-iltana olis ollu kiva lähtee ensiapuun, vaikka Teemu ajokuntonen olikin... Kuljetus ei siis olis ollut ongelma. Kun collie tallo Jazia, niin omistaja tuli paikalle. Yritti koira vielä Jediäkin talloo, mutta jätkä pisti hanttiin. Tiedä sitten osuko hammas kertaakaan. Reiän Jazin kyljessä huomasin vasta, kun juttelin toisten naapureiden kanssa. Se oli alkanut vuotaa. Jazi ja Jedi oli hiekassa pyörittyään niin likasia, että pesin ne ihan suosiolla. muuten en olis saanut niitä puhtaaks. Puuska pääsi kanssa pesulle, ihan vaan siks kun muutkin. 

Nyt on reikää putsattu ja rauhotettu aloegeelillä. Mulla oli jemmassa puolikas kipulääke, josta annoin perjantaina puolet. Lauantaina kun kipulääkkeen vaikutus loppui, niin  Jazi oli selvästi kipee ja liikku huonosti. Sain Herbalifea myyvältä naapurilta tota aloegeeliä. Selkeesti rauhottui. Lauantaina annoin yötä vasten taas kipulääkkeen. Tänään on ollut ihan ok, mutta kipulääkkeen teho varmaan vetelee nyt viimesiään... Jedin kanssa oli pelko persiissä, että mahtaako könkätä lauantaina. Ei onneks, eli sen kanssa selvittiin säikähdyksellä. Olis ollu tosi "kiva" jos viikkoo ennen SM-kisoja olis tullu jotain . Kun kipulääkettäkään ei olis voinu antaa. Nyt seurataan reiän tilaa ja toivotaan ettei se tulehdu. Jos vaikka säästyttäis lääkärireissulta. Jedi pitää hieroa huomenna tai tiistaina, mutta niin se olis pitänyt joka tapauksessa.

Perjantain työpäivä oli veemäinen ja tulinkin sitten viinakaupan kautta kotiin... Ilta kului aurinkoa palvoen ja virvokkeita nauttien . Lauantai meni takapihalla maatessa kylmiä juomia hörppien. Tuulosessa poikettiin fillarilla kaupassa ja jätskillä. Illalla vielä polkasu uimaan, ei kyllä edes virkistänyt kun vesi oli niin lämmintä.

Tytär ja isä taitaa tietää ettei niitä oteta tällä kertaa mukaan... samikset 

Tänään ajelin aamusella Riksuun Vappu Alatalon motivointikurssille. Harmitti kyllä suuresti etten päässy osallistumaan Puuskan kanssa. Mielenkiintosia juttuja tuli esille. Ehkä me vielä joskus päästään osallistumaankin. Sieltä lähdin Pasille hieromaan Pimun. Jumia oli vasemmassa kyljessä ja oikeassa nivusessa. Toivottavasti sain vähän helpotusta niihin. On sitten kovassa tikissä viikonloppuna .