Mutta vietetään ensin joulua . Mulla ei tosin oo mitään joulustressiä, eikä kyllä vielä joulumieltäkään. Ollaan kahdestaan kotona, mikä on ihan toivottuakin, koska Teemu kotiutuu töistä torstaina. Jouluruokia tuskin tulee kauheesti laitettua. Joulupäivänä sitten kehittelen jonkun juhla-aterian, kun Teemulla on synttärit. Toivottavasti on hyvät kelit, niin voidaan ulkoilla koirien kanssa paljon.

Treenattu on taas. Edellisissä Harrin treeneissä vedettiin 31 esteen rataa nollana 26 estettä. Aika hyvin tämmöseltä räveltäjältä! Harri oli ihan ihmeissään . Joulukuun alussa käytiin Lempäälässä epiksissä. Puuska pääsi vetäsemään kaks starttia. Ei se hyvin mennyt, mutta toisella suorituksella oltiin jopa palkinnoilla. Sijoituksesta ei tietoa, kun oltiin palkintojenjaon aikaan jäähdyttelemässä. Jedikin pääsi fiilistelemään. Läskikshän se meni heti alkuu, mutta pääasia, että papalla oli kivaa . Itsenäisyyspäivää edeltävän maanantain olin vapaalla. Sillon otin vuoron SportDogParkista ja kaikki koirat pääsi aksaamaan

Puuskan kanssa otin kepeille menoja pitkillä esteväleillä ja vaikeita kulmia. Kokeilin myös sivuirtoomista ja leijeröintiä Puuskan pujotellessa. Meni ihan mahtavasti! Likka pujotteli loppuun asti, vaikka olin tosi kaukana ja välillä oli keinukin välissä! Kontakteja otettiin huolella ja koitettiin saada keinulle vauhtia. Hyppytekniikkaakin kokeilin pitkästäaikaa. Ihan heti ei likka taas muistanut miten homma toimii... Jedin ja Jazin kanssa vaan höntsäilin. Molemmat oli ihan tohkeissaan. Jazi meni jopa paremmin kun Jedi! Jedi vähän uunoili. Jazia en hyppyyttänyt, mutta se hyppäsi muutaman kerran ihan omatoimisesti. Onnellinen muori.

Viime viikolla ei ollut Harrin treenejä. Oltiin kuitenkin Annen treeneissä keskiviikkona, kun oli paikka vapaana. Tällä viikolla on vuorossa molempien treenit. Mahtava tunne, kun huomaa kehittyneensä ja koirakin menee aina vaan paremmin . Kehitystä on tapahtunut nyrkkeilyhommissakin. Edelleen tuntuu ihan omalta lajilta. Pääsee ainakin purkaan paineita oikein huolella!

Yksi muutos tähän vuoteen nyt vielä tuli . Mulle tarjottiin ravintolan esimiehen paikkaa Toijalasta. Sain miettiä asiaa viikonlopun yli. Matka vähän mietitytti... Ilmotin, että otan paikan jos palkka nousee tarpeeksi ja sehän sitten nousi! Pe 30.12. alkaen ajelen siis Toijalaan töihin. Joulun jälkeen pidän lomaltapalurahavapaat, kolme päivää. Vähän lomaa siis tiedossa ennen kun lähden perehtymään uuteen duuniin. Jos olisin jatkanut nykyisessä työssä, mulla olis ollut lomaa vielä tammikuun eka viikko. Nyt talviloma siirtyy keväämmälle. Jatkan siis edelleen samalla työnantajalla, toimipaikka vaan vaihtuu.

Viikonloppuna kävin Hämeenlinnassa, enpä ollut aikoihin käynytkään... Tuskin olis nytkään tullut lähdettyä, ellen olis lupautunut ajelemaan Iittalaan. Kävin vaihtamassa muorille verhot ja auttelemassa muutenkin. Vein tuliaisiksi itse tehtyjä pipareita ja pasteijoita. Yksi ihminen saatiin koirien kanssa paremmalle- ja ehkä vähän joulumielellekin. Hämiksessä poikettiin äiskän muuton keskellä. Tulihan sieltä sitten mukana iso kassillinen lähes käyttämättömiä merkkivaatteita... Mulle passaa kyllä . Koirat oli illalla kyläilystä lopen uupuneita. Tapanina Artun haku reissulla olis tarkotus kyläillä Parolassa kummipoikaa moikkaamassa. Välipäivinä pitää ajella Punkalaitumelle tulevaa kummipoikaa ihmettelemään. Mä sitä olen jo ihmetellytkin (ja mulle vauvassa kyllä riittää ihmettelemistäkin), mutta kummisetä ei. Kohtahan ne ristiäisetkin jo on!

Asiat loksahtelee paikalleen. Teemulla riittää töitä Siljalla ja mä sain uusia haasteita. Elämä muuten ihan mallillaan, vielä kun se kämppä löytyis... Nyt hakusessa pääasiassa Lempäälästä. Puuskan juoksua odotellessa... En taida sitä tammikuulle ilmottaa kisoihin. Jospa saatais keinu treenattua nopeemmaks ensin? Jedin pissavaiva on taas pahentunut, ei kiva. Saa nähdä miten pahaksi se vielä menee . Jazi on lihonut aika paljon. Vielä en sitä lekuriin vie, koska on ihan pirteä ja oma itsensä. Tämmöstä tällä kertaa .