Päivitysmotivaatio ollu melkolailla nollissa... Mutta koitetaan nyt muutama sananen saada tähän blush.
Mitähän... Viimeks kirjottanut sillon, kun Puuskalla oli ollut tärpit. Sen jälkeen oli yskä. Eli kolme viikkoa tuli treenitaukoa. En tosin tiedä, oliko kyseessä kennelyskä. Yhden illan ja yön Puuska yski, sen jälkeen ei mitään. Jedi ja Jazi olleet täysin oireettomia. Yskäkaranteenin jälkeen käytiinkin sitten pari viikkoa sekä Annen, että Harrin treeneissä. Treenit on sujuneet sen verran hyvin, että kisojakin on suunnitteilla. 

Puuska on alkanut olemaan oma itsensä treeneissä. Kuumuu ja käy käsille normaalisti. Valeraskaudesta ei ole ollut merkkejä. Jospa ekaa kertaa selvittäisiin ilman?! Tällä viikolla taas molempien, Annen ja Harrin treenit. Samaa rataa tehtiin. Harrin treeneissä lopuksi nolla! Säästyin siis kantamasta Harrille kaljaa ens viikon lomareissulta wink. Tän viikon treeneissä Puuska toimi erilailla. Keskiviikkona irtosi hyvin ja leijeröin paljon. Torstaina ei sitten irronnut millään, vaan tuli jalkojen perässä. Sain siis juosta vähän enemmän.

Oma kunto taitaa olla aika kohdillaan. Selvästi jaksaa juosta täpöllä pitkäänkin. Muuten ei tunnu, mutta jossain vaiheessahan jalat aina menee hapoille... On nyrkkeily- ja salitreenit tuottaneet tulosta. Kohta vois alkaa kaivaan juoksulenkkareita kaapin perältä cool

Jedi ja Jazi porskuttaa samaan tahtiin kun ennenkin. Jedi on laiha, lihakset on kadonneet. Jazi on paksu, mutta sitkeesti se vetää samoja lenkkejä. Jedi sheikkaa kyllä todella pahasti aina kun on juossut vapaana, tai on tehty pitkä lenkki. Välillä väpättää muutenkin, mun rakas vanhus heart. Jazilla ei vastaavia ongelmia ole, mutta eipä se niin täysillä menekään kun isänsä. Terveeltä noi molemmat vaikuttaa. Puuskasta ei kai tarvi edes kertoo. Hullu pieni eläin ja hyvässä sporttikunnossa.

Itekin oon ollu ihan terveenä. Toissaviikonloppuna iski tosin mahatauti. Su-ma yönä tyhjensin itseni perusteellisesti. 4 tuntia ja kaikki oli ilmeisesti pihalla, koska sen jälkeen ei enää tullut mitään. Seuraava päivä meni kuumeessa ja järkyttävässä lihas- ja päänsäryssä. Tiistaina saikkuilin vielä, eikä olo ollut hääppönen. Vasta torstai iltana oli ekan kerran nälkä ja sunnuntaina söin ekan kerran kunnolla. Lähes kaikki, jotka oli tautia edeltävänä lauantaina nyrkkeilemässä, oli viettäneet saman yön vessassa. Ei siis vaikee arvata mistä se tuli. Joskus kakarana viimeks ollut mahatauti, toivottavasti nyt tulee taas yhtä pitkä väli seuraavaan!

Eilen alotin talviloman. En kyllä ollut yhtään loman tarpeessa. Niin hyvin viihdyn työssäni yes. Mutta ainahan se on kiva lomailla. Ajattelin tässä pari päivää rääkätä itteeni salilla. Tän päivä rääkki on jo ohi. Huomenna iltapäivästä lähetään koirien kanssa liikkuun: Iittala, muoria moikkaan - Parola, vanhemman kummipojan synttärit - Hämeenlinna, yökylään Susalle. Jos sitten maanantaina kotiutuis, kun on ensin käyny moikkaamassa tuttuja. Tiistaina Teemu tulee töistä ja loppuviikosta on tarkotus lähtee viettään mun synttäreitä johonkin... Pois Suomesta laugh. Koirat menee äiskälle hoitoon.

Mulla on ollut nyt syksystä asti lyhyet tummat hiukset. Tällä viikolla ne lähti vaalenemaan ja saa kasvaa taas! Luulen tietäväni mikä se mun juttu on. Vihdoinkin! Eilen kävin ostamassa 18 korvarengasta. Edelleen tarvin niitä kerralla vaan 13, mutta onpa vaihtareita. 17 vuotiaasta mulla on ollut 13 kultaista korvista, eipä ole enää surprise!

Puuska todennäkösesti kisaa Riksussa ens kuun puolivälissä. Suunnitelmissa viettää Hämeenlinnan suunnalla koko viikonloppu. Tarvittaessa voin mennä vaikka kolmosten kisoihin töihin. Pimua oon ajatellut lähiaikoina paljon. Olis kiva nähdä pientä hyrrää... Siitä tuli agilityvalio tässä alkuvuonna.

Että simmottis. Oikein ihanaa alkukevättä kaikille!