Rouva Raadelmasta heitti mulle haasteen:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa  (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Nyt ei siis muu auta, kun koittaa listata nämä... Haaste tosiaan!

1. Omat koirat. Jedi on ollut mulla jo yli 11 vuotta. En voisi kuvitellakaan elämää ilman koiria. Ne tuo päivittäin iloa elämään!

2. Agility. Harrastus, josta saa lähestulkoon aina hyvän mielen, vaikka ei aina ihan onnistuisikaan. Sitä ei pidä koskaan ottaa liian vakavasti, vaikka tosissaan kisaisikin. Hauskuutta ei saa menettää!

3. Rakas mieheni. Ihminen, johon tutustuin jo helmikuussa 1994. Helmikuussa 2011 hän palasi takaisin elämääni. Siitä lähtien olen saanut päivittäin tuntea olevani tärkeä ja ainutlaatuinen. 

4. Mielekäs työ. Uusi työni pienen henkilöstöravintolan esimiehenä. Päivittäin tulee hyvää palautetta. Vielä ei ole tullut vastaan tilannetta, josta en olisi selvinnyt. Kiperissäkin tilanteissa on oltu, mutta asioilla on tapana järjestyä.

5. Kuntonyrkkeily. Loistava harrastus, josta saa älyttömästi energiaa! Tässäkin lajissa mahtavaa huomata kuinka kehittyy tekniikassa ja kunto kohenee. Treenien jälkeen aina loistava olo.

6. Ystävät.
Muutaman kuvittelin menettäneeni eroni myötä. Ihanaa huomata, että yhteys säilyy edelleen.
Muutama, joihin yhteys katkesi moneksi vuodeksi. Vuosienkin jälkeen tuntuu, että edellisestä tapaamisesta olisi kulunut vaan muutama päivä!
Uudet ihanat ihmiset, joihin olen tutustunut viimeisen vuoden aikana. Teemun, harrastuksien, työn ja Tampereelle muuton myötä olen löytänyt elämääni aivan ihania ihmisiä.

7. Arttupoikanen. Ja niin musta tuli "paha äitipuoli". Viimeistään kihlautumisen myötä tuli sellainen tunne, että mun "äitiytymiseni" ikään kuin virallistui. Tullaan pojan kanssa mahtavasti toimeen. Varsinkin meidän kahdenkeskisiä saunakeskusteluja odotan...

8. Koti. Tässä tapauksessa en tarkoita tätä asuntoa, koska tästä haluaisi pois... Koti on mulle paikka, johon on kiva tulla. Paikka, jossa on hyvä olla, jossa tunnen olevani arvostettu ja rakastettu. Paikka, jossa multa ei odoteta mitään, mitä en ole, tai mitään mitä en sillä hetkellä jaksa. Koti on elämän tukikohta. 

9. Terveys. Ei ole niin itsestään selvä asia...

10. Perhe.Toivottavasti mulla on vielä jonain päivänä omakin sellainen.

11. Hyvä ruoka ja juoma. Mitäpä siihen lisäämään? Herkuttelu on kivaa ja viinin nauttiminen rentouttavaa.

12. Teemun kotiinpaluut. Ei varmaan tarvi muuta kertoa? Jos toinen on kaks viikkoa pois kotoa, niin kyllähän se kotiinpaluu on aina ihana.

Mä voisin varmasti jatkaa tätä vielä. Onpas mulla paljon asioita, jotka tuo hyvän mielen! Pakko myöntää, että olen onnellinen. 
Heitän haasteen seuraaville blogeille: Dara, Sini ja Bro, Lintuloiden koiraelämää, Ländereitä ja jellonaa, Ansometsän blogi ja Käpyhovin elämää. Vielä kuudeskin! Jeppe bloggaa - ja vähän Jussikin

Eilen palattiin yhdistetyltä synttäri- ja lomareissulta Tallinnasta. Alunperin tarkoitus oli lentää johonkin, mutta kaikki ei aina mene niin kun on suunniteltu. Tallinnassakaan en ollut koskaan ennen ollut, joten odotin innolla tätäkin. To-pe yö laivassa, perjantai Tallinnassa ja yö kylpylähotellissa. Söin ekaa kertaa villisikaa ja se oli oikein maukasta! Launtaina päivälaivalla takaisin kotiin. Mahtava matka heart. Koirat oli olleet hoidossa kiltisti ja saaneet varmasti huomiota taas puolen vuoden tarpeiksi...

Viime sunnuntain kyläilyt meni suunnitelmien mukaan. Mitä nyt nukkuminen Susalla ja Villellä meni enemmänkin valvomiseksi. Aamulla oli lievä tärinä päällä, joten ihan hirmu aikaisin ei liikkeelle päässyt cheeky. Kävin kuitenkin niissä paikoissa missä olin suunnitellutkin. Ekstrana poikkesin muutamaksi tunniksi Lepaalle. Suvi oli täältä lukenut, että olen siellä päin ja laittoi viestiä. Oli tosi kiva nähdä ja päivittää kuulumisia piiiitkästä aikaa smiley.  

Tiistaina Teemu tuli kotiin ja menin bussilla keskustaan vastaan. Jos olisin autolla mennyt, olisi jäänyt viinit juomatta. Käytiin syömässä ja tokihan se ruoka aina paremmalta maistuu hyvän viinin kanssa!  

Loma vetelee nyt siis ihan viimeisiään. No, kaks neljän päivän työviikkoa edessä. Ens viikolla parit agitreenit ja ainakin yhdet nyrkkeilytreenit. Pääsiäisen suunnitelmat on vielä vähän auki. Arttu ainakin tulee tänne muutamaksi päiväksi. Harkinnassa on lähteä käymään Porvoossa Teemun isällä. Nuorempaa kummipoikaakin pitäisi mennä katsomaan. Pikkuinen kasvaa kovaa vauhtia, eikä olla ehditty käymään ristiäisten jälkeen frown.

Mukavaa Pääsiäisen odotusta kaikille!