Jes! Piiiitkästä aikaa kisaraporttia smiley! Just tarkistin, että viimeks ollaan kisattu 17.9., eli lähes 7 kuukauden tauko! Samalla tsekkasin meidän starttimäärän. Väitin eilen Riksussa kaikille, että meillä on yli 30 kisaa takana. No ei ole, 27 oli ennen eilistä. 28. kisa päätti piinan, saatiin viimenen nousunolla ja siirto 2-luokkaan cool

Torstain treenit meni tosi kivasti. Harri sanoikin, että kunhan saan askelmerkit kohdalleen, niin se on siinä. Ykkösten radat tuomaroi ruotsalainen Andreas Silfverberg. Mua jännitti ihan sikana! Agirata oli kiva, ei ihan läpihuutojuttu, mutta ei vaikeakaan. Meille tuli pari (liian) pitkää kaarrosta, molemmilla kerroilla Puuska oli suuntaamassa puomille. Aalla tuli ylläri! Juoksin Aan ohi ja jätin Puuskan suorittamaan sitä. Kun olin kääntymässä vapauttamaan likkaa kontaktilta, niin huomasin sen olevan mun vieressä. Whaaat???!!! Aa oli tokavika este ja nolla alla. Eipä ollu vaikee päätös jatkaa maaliin. Normistihan olisin palauttanut koiran takaisin kontaktille ja ottanut hyllyn... Toisaalta toi oli viime vuoden tammikuun jälkeen eka kerta, kun Puuska tuli kontaktilta läpi! Ei oo siis tarvinnut pahemmin palautella. Tulos 0, aika -11,94 (ia 54), sijoitus siis 1./19. yes. Keinu oli ok, ei liian hidas ja puomin kontakti oli hyvä. Lähdössä istumisesta jouduttiin vähän vääntämään, mutta sain tahtoni läpi. Suville kiitos kuvaamisesta! Tällä radalla tuli mineissä 2, medeissä 3 ja makseissa 2 nollaa. Eli ei ihan liikaa!

Seuraavaa rataa, kakkosluokan hyppäriä, joutu sitten odottamaan "tovin". Eka rata oli 9 jälkeen ja hyppärin määrä alkaa 14.30. Tarkotus oli lähtee välillä käymään Hämeenlinnassa, mutta en sitten malttanut. Puuska lepäs autossa, muutaman kerran kävin sitä liikuttamassa. Ite hengailin hallissa ja juttelin tuttujen kanssa. Olipas muuten tosi kiva nähdä kaikkia pitkästä aikaa! Lauantaina näin jo Riksulaisia, kun olin kisahommissa iltapäivän. Sunnuntaina sitten enemmän muitakin. Andreaksen hyppäri oli kivan oloinen. Voi kun olisin tajunnut, oltais voitu mennä nollakoiraksi! Olisin halunnu kokeilla, miten oma suunnitelma olis toiminut kepeille viennissä. No, se juna meni jo.

Odotus tais olla vähän turhan pitkä, niin mulle, kun koirallekin. Hyppärille lähettiin ilman paineita, sen tuomaroi Esa Muotka. Päivän tavote oli jo saavutettu. Päätin, että vedetään täysillä. Vedettiinkin, mutta se aina vähän syö ohjausta. Alku meni tosi mallikkaasti. Kasiaidalta piti mennä putkeen, mutta ohjaus oli huono. Puuska seuras mun jalkoja ja tuli kielto. Kepeille mentiin oikein, mutta Puuska tuli kesken pois. Ryysäsin kuulemma liikaa "päälle". Lopussa tippu rima ja seuraavalta aidalta tuli kielto. Aikakin meni yli, kaks kieltoo ja kepit uusiks, niin ihmekkös tuo. Radalta 20, aika +5,05 (ia 41), tulos 25,05 ja sij.10./16. Tällekin radalle lähtiessä keskusteltiin ensin hetki, että istutaanko, vaiko ei devil. Ollaan nyt siis ihan virallisesti kakkosluokkalaisia laugh. Tän radan kuvauskiitos menee Villelle!

Vietin siis päivän agikisoissa. Menin kun ne alko ja lähdin kun ne loppu. Eipä oo aikoihin tullu niin pitkää päivää oltuakaan. Ainakaan kisaajana. Lauantaina olin buffan tätinä 13.20-19.00, eli olihan sitä siinäkin. Mun oli tarkotus mennä jo perjantaina Hämeenlinnaan. Mulla oli vapaapäivä ja illalla olis ollu Popeda Sirkuksessa. Monta muuttuja oli matkassa ja päätin kuitenkin lähtee vasta lauantaina. Lauantain äiti ja Matti viihdytti koiria ja sunnuntainakin Jediä ja Jazia. Lauantaina Matti vaihto tourneoon renkaat ja eilen se pesi sen. Mä vaan istuin ruokapöydässä... angel. Kiitos vaan kaikesta taas! 

Nyt ei sitten muuta, kun kisakalenteria kyttäämään. Taitaa olla kivasti kisoja ihan tässä kotikulmillakin.