Lauantaina kisattiin Lempäälässä. Tuomarina Leena Rantamäki-Lahtinen. Jo ennalta osasin odottaa, että radat ei tule olemaan kauheen kinkkisiä. No, eipä ne olleetkaan... Puuska kävi vähän turhan korkeilla kierroksilla heti, kun pääsi autosta ulos. Silti ekan radan draivi olis voinut olla parempikin. Lähdössä istui suht nopeesti. Hylly tuli, kun likka viiletti väärään päähän putkea. Otin yhden askeleen liikaa eteen, että olisin saanut sen vedettyä oikeeseen päähän. Ohjasin sen siis just sinne minne se menikin! Putken jälkeen keskusteltiin hetki mennäänkö kepeille vai ei angry. Puomi oli lopussa ja vedettiin siinä ihan täysillä. Puuska tuli läpi, alas asti, mutta ei pysähtynyt, palautin kontaktille. Muuten ihan jees menoa.

Toisella radalla Puuskalla oli loistava draivi yes. Kepeille mentiin muurilta, enkä yhtään auttanut kakaraa... Meni toiseen väliin, joten jouduttiin ottaan uusiks. Puomin kontakti oli parempi, mutta ei täydellinen. Pysähtyi kuitenkin ja se on pääasia. Aa ja keinu oli molemmilla radoilla hyvät. Puomin jälkeen oli vielä kolme aitaa ja siltä ekalta tuli rima alas. Harmi, vitosella olis voittanut surprise. Jälkeenpäin oli helppo tajuta miten se kohta olis pitänyt ohjata... En ollut ainoa, joka sai riman tippumaan. No, se meni jo. Tulos 10, aika -4,55 (ia49) ja sijotus 2. Voittaja teki yliaikanollan. Muita tuloksia ei mineissä tullut.

Ihan tyytyväinen täytyy olla. Ei mitään suurempia katastroofeja laugh. Nyt on ilmottauduttu Valkeekoskelle ja Hattulaan. Molemmissa 2xagi + hyppäri. Suunnitelmissa Takutin ja Ylökin kisat. Tässä kuussa kisataan siis joka viikonloppu!

Teemu on ollu kotona melkein kaks viikkoo ja lähtee taas huomenna. Eilinen vappuaatto meni kaikessa rauhassa kotosalla, täysin selvinpäin. Tänään tehtiin piiitkä metsälenkki. Puuska ja Jedi oli ihan innoissaan. Jazikin jakso alussa hyvin. Sillä tais ennemminkin pää väsyä, kun kroppa. Se kun joutuu miettiin tarkkaan mistä kulkee. Näkö on heikko ja se kun pelkää, että joku oksa tökkää. Loppumatkan kannoin sitä metsässä, mutta tietä pitkin jakso kyllä kävellä kotiin asti. Mä koitin ekaa kertaa meiän movee ja sehän on hauskaa! Lähinnä nyrkkeilyä harjotin, syke nousee ja hiki tulee, joten taidan pelata toistekin yes.

Huomenna työpäivä alkaa vasta 15.00 ja on mentävä Nokialle... Aamupäivästä täytyy saatella mies matkaan ja mennä Taysiin. Eli on sitä sitten siinäkin yhelle päivälle. Koirien kanssa pitää tietty ehtiä ulkoileen, kun Nokialla menee iltaan asti no. Muutoksen tuulet puhaltelee taas hiljalleen... Siitä kuitenkin lisää sitten kun sen aika on wink.