Sunnuntaina kisattiin siis helteisellä Mutalan kentällä. Viimeks oon siellä ollut joskus vuosia sitten. Sillon epiksissä kannustamassa, kun Jedi aloitteli uraansa Pasin kanssa smiley. Tuomarina toimi Salme Mujunen, jota olen muutaman vuoden boikotoinut... Kyseinen tätihän vei multa ja Jediltä aikoinaan meidän ekan yhteisen nollan. Tuomariharjoittelija olis sen meille antanut, mutta Salme väitti, ettei Jedi suorittanut pituutta. No, se siitä. Ollutta ja mennyttä. Kuka sitä vanhoja sen enempää muistelee?!

Homma lähti käyntiin hyppärillä. Se oli mukavan oloinen, ei mitään ihmeellistä vääntöä. Nolla napsahti ja jälleen kerran 2.sija devil. Hävittiin nopeelle parsonille ja hirmusesti liikkuvalle miesohjaajalleen... Lähtöön Puuska istui suht hyvin ja muuten rata oli tosi jees. En usko, että olisin saanut kiristettyä aikaa enempää. Tulos 0, aika -9,82 (ia45) ja sij.2./12.

Agiradoilla ei ollut kun Aa ja keinu, koska Salme ei käytä radoillaan puomia. Eka rata oli mukavan oloinen, ei mitään ihmeellisyyksiä taaskaan. Lähdössä hetki keskusteltiin, että istutaanko vai ei... Keinun kontakti oli siinä ja siinä, mutta ei saatu virhettä. Seuraavan aidan rima tippui, kun otin Puuskan haltuun liian äkäsesti. Vaarana oli, että likka sinkoaa putkeen, kun piti kääntyä Aalle. Aan kontakti oli loistava. Muutenkin rata oli tosi hyvä. Tulos 5, aika -8,06 (ia50) ja sij.3/13.

Toka rata oli ekan tapaan ihan sujuvan oloinen. Lämmin ilma vaan oli imenyt mehuja molemmista jonkin verran... Lähdössä keskusteltiin vähän pidempään ja Puuska jäi vinoon istumaan no. Hyvin se silti sieltä lähti tulemaan. Eka virhe tuli keinulta. Nyt se sitten hyppäsi kontaktin yli, prkl! Varsinaista lentokeinua ei tehty. Aan kontakti oli hieno. Toinen virhe tuli kepeiltä. Otin kyllä koiran putkesta näennäiseen hanskaan, mutta en himmannut. Puuska juoksi reikä päässä keppien puoleen väliin ja tajus vasta sitten mitä piti tehdä. Lopussa pääsin sitten vielä toteuttaan itteeni persjättöjen muodossa cool. Tulos 10, aika -2,55 (ia45) ja sij.3/12. 

Kaikilla radoilla päästiin siis palkinnoille. En valita, kolme lahjakorttia taas tienattuna yes. Kolmosiin on turha edes haaveilla lähtevänsä ennen kun keinu on kunnossa... Eli ei kiirettä, tuskin ne molemmat aginollat sieltä kerralla paukahtaakaan. Oli rankka päivä! Kotimatkan puhuin puhelimessa rakkaan ystävän kanssa. Niin se elämä meitä kuljettaa. Mikään ei oo niin varmaa kun epävarma. Mutta elämä kuljettaa ja kaikesta on tähänkin asti selvitty heart.

Me muutetaan kuukauden päästä rivariin! Vastavalmistuneen rivarin päätykolmio, ei paha ollenkaan laugh. Melkein vuosi ilman omaa pihaa on ollut tuskaa. Grilliäkin on ollut ikävä! Lisäks kotiovelta ei ole kun luikaus rantaan. Työmatka lyhenee 10kilsalla. Muuton takia Teemukin saattaa tulla kotiin jo kuukauden päästä... eilen se lähti ihmettelemään uutta työpaikkaa frown. Treenihallille ja Ideparkkiin on matkaa sellanen 3kilsaa, joten tykkään! Tampereellekin silti ihan sopiva matka. 

Lauantaina kisataan Nokialla kolme starttia, tuomarina Harri. Ens keskiviikkona Takutin iltakisat, siellä kaks starttia. Sitten onkin hyvä pitää taukoo heinäkuulle asti. Tai no, olis kesäkuussa vielä Tamskin iltakisat, mutta siellä on vaan yks startti, joten en tiedä viittiikö vaivautua... Katsotaan ja suunnitellaan smiley. Ens viikon perjantai lähestyy ja jännitys tiivistyy... wink