Joopa, elokuuta mennään ja loman puoliväli ohitettu. Tää vuodatuksenpaskakin päätti tiltata ja melkein kaikki kuvat on hävinneet sad. Harmittaa siksikin, että mulla ei ole niitä kuvia koneella. Ne on Pasilla, jonka kanssa en enää ole tekemisissä, joten en ala niitä siltä pyytelemään. Näillä mennään, mitä on jäljellä. Koirien sivut ja ruokintasivun olen jo siirtänyt bloggeriin. Nyt näköjään pystyy siirtämään kaiken muka helpolla sinne. Vielä kun joku kertois miten se käytännössä tapahtuu... Myönnetään, en oo mikään tietokoneihme. No, kun teemu kotiutuu, niin ehkä asia selviää. Se noi edellisetkin sinne osas viedä smiley. Uus osoite joskus tulevaisuudessa: http://jejapu.blogspot.fi/ .

Mistähän sitä alottais... Agility on jäänyt vähän vähemmälle. Kesä-heinäkuussa oli Harrin treeneistä kolmen viikon tauko. Sillon ei tehty itsekseenkään mitään. Kaikki aika meni pakkaamisessa ja muutossa. Onneks Teemu oli muuton aikaan kotona, koska olisin kyllä ollut yksikseni pulassa. Vaikka ihania muuttoapulaisia olikin, niin silti. Nyt ollaan asuttu Lempäälässä reilu kuukausi ja hyvältä tuntuu. Tästä on 2 kilsaa ideaparkille (eli SDP:llekin lähes saman verran) ja 4 kilsaa Lempäälän keskustaan. Ei yhtään liikaa. Asunto on tuntunut heti kättelyssä enemmän kodilta, kun Hervannan kämppä. Se oli jotenkin tosi kolkko... Parasta on tietty oma piha, joka on nyt aidattu, että koiratkin siitä pääsee nauttimaan cool. Ei se iso ole, mutta ihan riittävä. Puuska mahtuu vetämään munaravinsa ja Jazi & Jedi löhöämään auringossa. Vähäisistä aurinkoisista päivistä ollaankin otettu nyt lomalla kaikki irti. Ja uus kaasugrilli on ihan ehdoton! Kyllä nyt kelpaa!

Tässä on tullut hömpsäiltyä jonkin verran... Viime viikonloppuna otin suht iisisti kotona yksinäni. Teemu kun joutui yllättäen lähteen 8 päiväksi töihin kesken loman... Mutta pakko se on, kun kutsu käy, ei se montaa kertaa toistu jos kieltäytyy sad. Kolme edellistä viikonloppua on menneet melkolailla kosteissa tunnelmissa... Systeriviikonloppu, loman aloitus Suvin kanssa, mökkeilyä Jennin ja Janin kanssa... Ja jatkoa seuraa ens viikonloppuna risteilyn merkeissä edellämainitun pariskunnan kera laugh. Tällä kertaa lähdetään Turusta. 

Viikko sitten poikettiin Powerparkissa ja Ähtärissä Artun kanssa. Mä kiersin pojan kanssa ne laitteet, mihin uskaltauduin ja mihin kehtasin suht lyhyen hameeni kanssa mennä cool. Totesin, että kovasti pyörivät laitteet ei oo enää mun juttu cheeky. Poika kyllä paineli kaikkiin ihan innoissaan ja moneen kertaan. Yövyttiin Ähtärissä hotelli Mesikämmenessä ja tiistaina kierrettiin eläinpuisto. Oli oikein kiva reissu! Koirat oli äiskällä ja Matilla hoidossa. Kiitos taas!

Mökkiviikonloppuna koirat oli tietty menossa mukana. Paikalla oli myös kummipoika Rasmus ja Kassu 5v. + kaukasianpaimenkoira Viktor 7kk. Etukäteen jännitin, että miten russelit tulee toimeen ison vahdin kanssa ja miten suhtautuvat lapsiin... No, ei russeleista ja Viktorista ystäviä tullut, mutta ei ne toisiaan yrittäneet tappakaan. Meikäläisethän siinä olis hävinneet. Aika-ajoin oli melkonen ärinä päällä, mutta onneks Viktor otti sen vaan leikin kannalta yes. Rasmukseen meidän koirat ei kiinnitäneet pahemmin huomiota. Vauva sai olla missä vaan ja äännellä ja touhuta miten vaan. Yhtään ei olleet mustasukkasia, vaikka touhusin pojan kanssa. Jazi jopa ajo Puuskan pois, kun tuli liian lähelle Rasmuksen istuinta! Mä pääsin harjottelemaan vauvan hoitoa... Teemultahan se jo käy, kun on kokemusta ja kyllä se onkin aivan ihan vauvan kanssa heart. Kassusta koirat ei välittäneet, kunhan poika ei tehnyt mitään hirmuisen äkkinäisiä liikkeitä. Kovasti ovat kyllä muuttuneet, meidän hurjat, jotka ei olleet lapsiin tottuneet...

Toissaviikolla Jedi ja Jazi kävi rokotuksilla. Jedi on ihan mahtityyppi, kun sen kanssa menee lekuriin. Sillä ei ole mitään tarvetta rähjätä odotustilassa oleville. Muutenkin ottaa tosi rennosti. Lääkäri saa tehdä mitä vaan, eikä tarvi pelätä, että kohta se nappaa käteen kiinni... Kun sitten Jazi taas! Voi jessus sitä. Se on kyllä odotustilassa ihan ok, mutta siihenhän ei siis kosketa ilman kuonokoppaa. Hampaat jäi sattuneesta syystä katsomatta. Korvat ok ja silmätkin, tosin patti alaluomessa on kasvanut aika paljon. Muori on laihtunut jonkin verran ja se on hyvä.

Jedi kävi rokotuksia edeltäneellä viikolla vanhuustarkastuksessa ja verikokeessa. Muutto ja Teemun töihin lähtö ilmeisesti stressasi pappaa vähän liikaa... Joka päivä töistä tullessa oli koirien tyynyt pissassa ja sohvan suojalakana myös. Eihän pissa mene lakanasta läpi, mutta haju menee frown. Iltapäivälenkin jälkeen meni vajaa puolituntia ja taas valui pissa. Aamuisin oli tyynyllä lätäkkö. Olin jo aika neuvoton... Päätin viedän papan tutkittavaksi, että jos vaikka löytyy joku muu syy vuotamiseen, kun stressi. No eipä löytynyt. Lääkärin mukaan Jedi on ikäisekseen huippukunnossa. On hoikka ja lihaksetkin vielä hyvät. Hampaissa ei juurikaan hammaskiveä ja ne on muutenkin ok. Verikokeistakaan ei mitään löytynyt, kaikki arvot ihan normaalit. Onneksi pissavaivakin sitten samalla viikolla hellitti normaaliksi, eli siedettäväksi. Kyllä siinä lääkärin edessä itku pääsi, kun hän totesi, että on sitä pienemmistäkin syistä koiria ja kissoja lopetettu. Joo, niin varmaan on, mutta mä en lopeta! Kyllähän sitäkin oli jo pakko miettiä, kun tilanne oli niin paha. Onneks Teemu on niin kiintynyt koiriin, ettei ainakaan ikinä painostaisi mua sitä päätöstä tekemään ton vaivan takia. Mutta kyllä on taas itketty frown. Papasta on tullut niin ihanan hellänkipeekin heart.

Treenataan nyt elokuusta alkaen Harrin ryhmässä vaan joka toinen viikko. Annen kerran kuussa treenit alkaa myös taas. Tarkoitus olisi ostaa syyskuusta alkaen hallilta aikaa omatoimitreeneihin kerran viikossa. Puuskan juoksukin on varmaan jo aika lähellä. Takutin kisoja harkitsen, ne olis 18.-19.8. ja seuraavat kisat muistaakseni E-HKK:n syyskuun alussa ja sitten Nokian ja taas Takutin... Mutta voipi olla, että juoksu sekoittaa suunnitelmat. 

Että semmosia kuulumisia. Ihan kiva, että on vähän pilvisempi päivä, niin malttaa istuskella sisälläkin välillä. Harmi vaan, että kuvia en saanut tänne tuotua. Pari reissukuvaa olisin laittanut.

Mukavaa loppukesää kaikille!